real madridle 2 yılda katıldığım tüm kupaları kazandım fakat gerçekten zevkli geçiyor nereye kadar giderse oraya kadar devam edeceğim
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
elazığ ile 10.senem ilk 5 yıl zorlandım zar zor kumede kladım ama 6.yılımda 4 olarak uefa ya gıttım yarı fınlade elendım amma velakın 7.senemde fınal 8.senemde aldım kupayı :)
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
İsteyen alınabilir ama burada başarı diyebileceğim birkaç yazı var geri kalanı başarısızlık şansı olmayan başarılar. Açıkçası bu oyunları büyük takımlarla oynayanların bu yaptığına anlam veremiyorum. Kesin kazanılacak bir başarının peşinden gitmenin ne gibi bir anlamı var bunu çözebilmiş değilim. Bir kere öyle birşey deneyip Manchester'i aldım, bilgisayarın açılıştaki 4-4-2 taktiği ile hiçbirşey yapmadan 8 maç kazandım 2 beraberlik aldım. ))
ewt onemli olan küçük takımlarla başarı yakalamak ben karşıyaka ile yaptığımı başarıdan sayıyorum mesala ama manc il 5 sezon üst üste şampiyon oldum sonrada sıkıldım we oyunu bıraktım bide ben burda multi cm oynadım bazı kişilerle hepsini perişan etmiştim :) manc cok güçlü cm de