AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 03/09/2003 :  12:48:44  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahçede ilk yılım şampiyon oldum bu yıl da öle gözüküyo türkiye kupasını aldım şampiyonlar liginde hızla ilerliyorum milanı 3-0 devirdim milanda beni 3-1 devirdi neyse kısmet diilmiş bi de size tony vairellesi tavsiye ederim adam sol forvet şampiyonlukta önemli payı var ilk maçında 3 gol attı
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 11/09/2003 :  00:53:49  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bristol rowers la ilerliyorum 3.ligden 2.lige oran 1. lige ç1kt1m kadromdaki adamlar çok iyi deil ama forwetlerim in kafa vurma we ziplamasi 20 olunca çok gol at1yorum

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

egooistt
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 30/12/2003 :  12:15:54  Bilgileri Göster  egooistt için bir ICQ İletisi Gönder  egooistt'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  egooistt için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben AC Milanla 12 senede 9 lig, 4 şempiyonlar ligi, 1 UEFA kupasını kazandım ama oyun patladı :((

Bir de Villareal'i İspanya şampiyonu yaptım, ertesi sene Ç. Finale kadar gidebildim.

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/01/2004 :  18:31:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben galatasaray'la 13 senede 5 sampıyonluk bi yıl urfa aldım.Ama super kupayı alacaktım ki elektirkler kesildi kayıtta olmadı nasıl üzüldüm ama

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/01/2004 :  19:25:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Baba URFA nedir?? Yenilen urfa ise afiyet olsun )))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000