AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

commandos
Üye

İleti 86

İletim - 03/01/2004 :  07:43:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eminim uefa demek istemiştir. Ben lazio ile daha yani başladım. Lig birinciliği ve şampiyonlar kupasında yarı final. Ligde beni deviren bir takım çıkmadı. sezon sonunda 6 beraberlik aldım gerisinin hepsi galibiyet.
Sayfanın En Üstüne Git

flitwick
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 12/01/2004 :  22:12:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
5.yılınyım 5 premier lig,4 şampiyonlar ligi kupası kaznadım Man Utd ile.
Sayfanın En Üstüne Git

cenkciler
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 17/01/2004 :  03:36:54  Bilgileri Göster  cenkciler için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Malatyasporla 6 sende 3 sampiyonluk 3 ikicilik aldim.3 turkiye kupası aldım.Uefa finalinde Milana kaybettim.(3. Sezonumda).Galatasaray'dan 4 kere menejerlik teklifi aldim ama kabul etmedim(Bu arada Galatasarayliyim) 09-10 sezonundayım şampiyonlar ligi maçlarim: AJAX-MALATYA: 0-3
MALATYA-SHAKTAR:2-1
MALATYA-REAL MADRİD:3-1
REAL MADRİD-MALATYA:1-4
MALATYA-AJAX:1-0
SHAKTAR-MALATYA:1-5
Kulub transfer butcesi ilk sezonda yanlıs hatırlamıyorsam 2 trilyondu.2. sezon KİM KALLSTROM'u aldım diger sezon Juventus'a 18 trilyona sattım. Aliou'yu aldım beles deportivoya sattim diğer sezon 9.250 trilyona.Bütcem 31.trilyondu 4. sezonda.
BENCE BASARILIYIM...........
Sayfanın En Üstüne Git

kaanmurat
Üye

Turkey
İleti 98

İletim - 22/01/2004 :  09:46:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe ile 2. sezonum İlk sezonumda sadece lig şampiyonu oldum ve Türkiye kupasında final oynadım.2. sezonumda Lig şampiyonluğu,Türkiye kupası şampiyonu, Şampiyonlar ligi şampiyonu ve süper kupa şampiyonu oldum.
Arkadaşlar unutmadan size güzel bir oyuncu ismi veriyim ismi Perez daha çok genç ama çok iyi.Brezilya liginde oynuyor..
Sayfanın En Üstüne Git

ertem1234
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 30/01/2004 :  21:50:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben bjk ile 2007 yılındayım 4 yıl üst üstte türkiyede şampiyon oldum.Ve yine dört yıl üst üste Şampiyonlar ligi Şampiyonu,^yıl üst üste türkiye kupası şampiyonu ve 2 kez süper kupayı aldım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000