AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Fantastik Dünyada En Sevdiğiniz Irk Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 10/09/2005 :  15:50:39  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuya açıklık getirelim.Ben de Tolkien`ìn bizden esinlenerek böyle bir kavram oluşturacağını düşünmüyorum.Zaten 1. Dünya harbinde Türklere karşı İngiliz cephesinde savaşan bir insanın bizden esinlenmesi biraz zor.
Ben sadece Orta Dünya halklarının,tarihimizde belli bir yer edinen dönemlerle olan karşılaştırmasını yaptım.Bana da gayet mantıklı gözüktü.Ayrıca Yüzüklerin Efendisi`nin çevirmeni Azra Erhat da benim dile getirmek istediğim şeyi önsözünde yazmıştır.
Ayrıca Vampire Slayer,bir elfin elfçe bilmesi ona bir yetenek kazandırmaz.Elflerin en büyük artısı,asaletidir.
Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/09/2005 :  16:49:56  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
esinlenmesi gerçekten sözkonusu bile olamaz!.. Sizi aldatan kitapta yazılan kadim şer lakin şark gibi sözcükler dir!.. Bu sözcükler tamamen çevirici tarafından yapılmıstır Film in türkçeye çevirisi de öyle film de ve kitapta elfler osmanlıya rohan lılar ise orta asya türklerine benzetilmiş..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

nazgul_doukan
Üye

İleti 16

İletim - 13/09/2005 :  21:58:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bylr en ii ırk orklardır bence hem cok karizmatik tiplerhem de mükemmel savasıolar

gittim gördüm yendim
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 13/09/2005 :  22:56:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
nazgul_doukan tarafından yazılan:

bylr en ii ırk orklardır bence hem cok karizmatik tiplerhem de mükemmel savasıolar

orklar we mükemmel sawaşmak?! ilginç hakaten benim favori ırkım da elf(ne garip), hatta elf fighter dehşet olur(alaksı yok pek ama..)

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

semkay
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 13/09/2005 :  23:17:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler benim yüzüklerin efendisindeki favori karakterim gollum, favori ırkımda tabiki insan insan insan...
Ama elflerin savaş zırhlarına da BAYILIYOOOOM
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000