oyunu daha yeni oynamaya başladım funeral home bölümünde binadan çıkamıyorum veya bölümü bitiremiyorum görev nedir bir türlü anlamadım yardım edin lütfen..funeral home başlangıçta tabut içinden çıkılıp ortalığın tarandığı yer bir cenaze töreni vardı..
sana bişey sööliyimmi bence bütün kapılara gir hatta geri dön oblüm ayrıca benim en sevdiğim bölümdür tam piskopat.bölmüün sonunda adamın birini çatıda kovalıyon.
haa bide bi tane bölümde russian diye bi herifle odada tek başın kalıyon o bölümde de (takılmaman için söölüyorum) adam yere vuruyor tam vururken yanından hemen kaç sonra sarsıldıktan sonra arkasına gel e ye bas sarı kurukafaya götür ordada okşarsın
funeral home bölümünde eddıe gnucci diye bi adam olcak o adam sürekli senden saklanıyor. ve senin onu bulman gerek.bulunca hemen kaçıyor. adamı gördüğün yerde vur.öyle öyle canı gidiyo eğer o bölümde hep ölü yorsan sana bi şifre vericem onu kullanırsın artık.profıles bölümüne gir orda new diye biyer var.oraya V PIRATE yaz.sonra extras a gir ordan cheats a gir.ordaki herşeyi aktif hale getir ve bölüme tekrar başla.