AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 the punisher yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

moandor
Üye

İleti 3

İletim - 26/08/2005 :  15:31:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu daha yeni oynamaya başladım funeral home bölümünde binadan çıkamıyorum veya bölümü bitiremiyorum görev nedir bir türlü anlamadım yardım edin lütfen..funeral home başlangıçta tabut içinden çıkılıp ortalığın tarandığı yer bir cenaze töreni vardı..

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 26/08/2005 :  15:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz bölümden bahsedersen yardımcı olabiliriz. Doğrudan ismi hatırlamak zor oluyor.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 30/08/2005 :  16:47:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana bişey sööliyimmi bence bütün kapılara gir hatta geri dön oblüm ayrıca benim en sevdiğim bölümdür tam piskopat.bölmüün sonunda adamın birini çatıda kovalıyon.

haa bide bi tane bölümde russian diye bi herifle odada tek başın kalıyon o bölümde de (takılmaman için söölüyorum) adam yere vuruyor tam vururken yanından hemen kaç sonra sarsıldıktan sonra arkasına gel e ye bas sarı kurukafaya götür ordada okşarsın

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git

FaTal_Fl3x
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 07/09/2005 :  12:17:03  Bilgileri Göster  FaTal_Fl3x için bir ICQ İletisi Gönder  FaTal_Fl3x'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm millet bence punısherdan güzel oyun ama oyun max payne benzetilmeye çalısımıs.ben sadece bunu beyenmedim.
Sayfanın En Üstüne Git

King Arthur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2005 :  16:37:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
funeral home bölümünde eddıe gnucci diye bi adam olcak o adam sürekli senden saklanıyor. ve senin onu bulman gerek.bulunca hemen kaçıyor. adamı gördüğün yerde vur.öyle öyle canı gidiyo eğer o bölümde hep ölü yorsan sana bi şifre vericem onu kullanırsın artık.profıles bölümüne gir orda new diye biyer var.oraya V PIRATE yaz.sonra extras a gir ordan cheats a gir.ordaki herşeyi aktif hale getir ve bölüme tekrar başla.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 26/11/2005 :  14:29:49  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazınca o hileyi ne oluyor?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000