AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS'de Hangi Liseleri Kaç Puanla Kazandınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 17/09/2005 :  19:51:36  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 373 le kazanamadımmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
Sayfanın En Üstüne Git

MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 19/09/2005 :  19:04:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bu sene uçmuş zaten puanlar geçen sene 373 yapsan (heralde 830 gibi bişi oluo) çok rahat girerdin. izmirdeysen bal fransızcaya, 60. yıla falan girerdin heralde! abi bizler milli eğitimin kurbanları gençleriz gerçekten!

güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz!
Sayfanın En Üstüne Git

LORTH_ARAGORN
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 22/09/2005 :  17:39:53  Bilgileri Göster  LORTH_ARAGORN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler ben kuzenıme sordumda bal bozulmus oda zaten askerı lıseyı cok ıstıyordu onun ıcın hemde izmirde oturdugu ıcın istanbula gıtmek cok zor olacaktı bırde ıslerı guclerı burada onun ıcın birde bu sene puan sistemı degıstı ya 400 alan anca 800 kusura falan denk gelıyor eskı puana gore mebın sıtesınde puan hesaplaması var oraya gırın puanınızı yazın o sıze eskı puanınızı verıyor

sen türksün göster ürksün!!!
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 22/09/2005 :  18:08:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar size en yakın arkadaşımın yaptığı salaklığı anlatacam:şimdi bu arkadaşın gözü istanbulda bir okuldaydı sınavda 468 puan aldı hep istanbuldaki okulları yazdı ve 12. tercihindeki antep fen geldi 11'i istanbuldu neyse 2.tercih yaptı kabataş geldi ama arkadaş ne yaptı koç lisesine gitti hem de burssuz paralı gitti siz böyle bişey gördünüz mü acaba?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 22/09/2005 :  20:09:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
474 puanla Kabataş'a girdim. Yarım puanla İstanbul'u kaçırdığıma yanarım hala

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000