AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Şu Çılgın Türkler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 23/11/2005 :  00:17:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
elbetteki bende bayrağın yakılmasına karşıyım.sanırım mmsj yazarken tam olarak anlatamamışım.malum msj uzadıkça bazı şeyler havada kalabiliyor.
ama buradaki bayrak yakma tamamen tahrik için yapılmıştır.istedikleri şey türkiyeyi karıştırabilmek.
elbetteki tepki koyacaz ama dediğim gibi bir bayrak olayına bu kadar tepki gösterilmez.isviçre maçında da bizi çok güzel tahrik ettiler ve yine sinirimize yenildik.kabul etmek lazım aslında milli futbolcularımız maçta halkımızın aynası gibiydiler ve bu gereksiz hareketler zaten kötü olan imajımızı daha da aşağıya çekti.
tepkimizi daha değişik platformlarda ve tahriklere kapılmadan yapmalıyız.çünkü bunun aksini çok yaptık ve hep zararını biz gördük.
hatırlarsanız o bayrak olayının olduğu sıralarda bildiri dağıtan gençler linç edilmek istendi.sonuç hep aynı yere çıkıyor

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/11/2005 :  22:37:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış hatırlamıyorsam o bildiri dağıtanlar TAYADlılardı. TAYAD da dolaylı yoldan PKK'yı destekleyen bir örgüttür. Ayrıca, Karadeniz'de bunu yapmaya çalışırsanız sonuçlarına da katlanacaksınız. Ateşe barutla yaklaşmak oluyor bunların yaptıkları. Ateşe bir şey olmaz, daha da güçlenir; ancak olan barutu tutana oluyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 26/11/2005 :  17:52:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne olursa olsun pkk yı desteklesin veya desteklemesin orda yapılanların türkiyeye bir faydası yoktur.bir çok gizli kişi kurum ve hatta ülkelerde dolaylı yollardan pkk yı destekliyor. onlarada savaş mı açalım yani.tayad sadece kullanılan bir piyondur.onlarda gerçekleştirmek istediklerinin imkansız olduğunu biliyorlar ama piyon olduklarının farkında değiller.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/11/2005 :  20:41:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Piyon dahi olsalar onları küçümseyemeyiz. Unutmayalım ki piyon, satrancın önemli taşlarından bir tanesidir.

Geçenlerde Güneş gazetesinde yer alan bir yazıya göre, doğudaki Kürt halkı, özellikle polis ailelerine karşı saldırılarda bulunuyormuş. Hatta evlere baskın yapacak kadar ileri götürmüşler bu işi. Buna rağmen, ne yazık ki polisimiz AB'ye gireceğiz(!) diye bunlara karşı bir şey yapamıyor. Şu ana kadar başarılı olamamışlar; ancak olurlarsa polisimizin kural dinlemeyeceğinden eminim. Ki, bunu kendileri de dile getiriyor. Bu durumu, tahrikler amacına ulaşıyor şeklinde yorumlayabilirsiniz; ama tahriklere kapılmayacağız diye polisimizi, ailelerini ve diğer masumları tehlikeye atamayız.

Bugün Ermeniler de soykırımı kabul etmemiz için baskı yapıyor. Her ne kadar kağıt üzerinde biz haklı olsak da, bu tutumları Avrupa'nın siyasetinde bile oldukça etkili oluyor ve siyasetçiler, sırf oy uğruna dahi olsa, Ermenilere destek çıkıyor. Bu durumda hiç kimse, soykırım Türkiye tarafından kabul edilmez diyemez. Öyle ki, daha düne kadar AB ile olan görüşmelerimizde, AB'nin ilk dayatması Ermeni Soykırımını tanıyın olmuştur. Ayrıca 1982'den bu yana Ermeni Soykırımını kabul eden, destek çıkan 16 tane ülke var (bildiğim kadarıyla). Bunlar da Uganda gibi ülkeler değil; Rusya, Yunanistan, Fransa, Hollanda, Kanada, Almanya gibi, dünya siyasetinde etkin olan ülkeler. Bugün PKK'ya gizliden veya açık açık destek veren ülkelerin de, yarın sınırlarımız içinde kurulması istenen kürdistan konusunda dayatmalarda bulunmayacakları konusunda kesin konuşamayız. Yani sözün kısası, bunlar piyondur diyerek işi basitleştirmemek gerekiyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 27/11/2005 :  00:16:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok doğru sölemişsin de bu tür davranışlara meydanlarda tavır koyacak bizler değiliz.bu durum tamamen devletin sorumluluğundadır.yaptıkları şeyler için cezayı bizler keseceksek ne anlamı kaldı devletin.herkes kendi kuralları dahilinde mi yaşasın.düşüncemden dolayı beni ancak devletim yargılar.yoksa böyle olaylar tekrarlanırsa ileri bir adım atmamış oluruz.
ayrıca piyon önemli bir taştır ama sadece bir maşadır arkasında büyük taşlar olmadan hiçbir şey yapamaz.
ermeni soykırımı veya kürt devleti vs. bunları bize karşı savunuyorlarsa
bu tamamen zamanında ab veya diğer büyük devletlere verdiğimiz tavizlerden kaynaklanmaktadır.ve bu olaylarla bizi meşgul etmeye çalışırlar ancak.bundan öteye de gitmez.zaten daha ileri giderse çıkacak sonuçların onlara da zarar vereceğini eminim bizden daha iyi biliyorlardır.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000