polis ailelerine yapılan saldırılar sonucunda bakanın biri çıkıp polis ailelerinin silahlanmasına müsade edilmeli şeklinde bir konuşma yapmış.bu nekadar doğru bir tutumdur, nekadar doğru bir zihniyettir bilemiyorum.ama bildiğim tek şey var türk milleti devletine güveniyor ve devletimizin bu olaylara dur diyecek gücü vardır.polis ailelerinin silahlanması karşı silahlanmayı doğurur ve anarşi ortamı yaratmaktan başka bir işe yaramaz.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
bu yazıyı okuduktan sonra bir insanın, bir türk vatandaşının kin ve nefretle dolmaması mümkün değil.yıllarca bu devletin ekmeğini yiyen nankörlere yazıklar olsun.bu olaylar biraz daha büyüse, polis sokaklara dökülüp eylem yapsa, devlete hesap sorsa ne olacak.nedir yani?bu söylediklerim yaşanmamış olaylar değil.yakın geçmişimizde polisin eyleminin yine polisle bastırıldığına şahit olduk.bunun sonu nereye varır.illa bu ülkede bişeylerin değişmesi için askerin darbe yapması mı gerekli.bir elli yıl daha geriye gitmeyi göze alabilir miyiz.zaten onların isteklerinin, de bu olduğu açıkça görülüyor.amaçları yavaş yavaş parçalamak.inanın ben bu olaylara pek yabancı değilim.babamın mesleği dolayısıyla 92-94 arası bingölde benzer olaylara tanık oldum.o çocuğun yaşadıklarını bende yaşadım.yolumuzu keserek haraç istediklerini ve küfürler savurduklarını hatırlıyorum.o zamanlar polise, sivile kim olursa saldırı olurdu.yine o günlere mi dönüyoruz!?bu olayları yaşayan insanların psikolojisi kim bilir ne durumdadır?böyle bişey yaşayan birisinin devlete güveni kalırmı? devlet bunun hesabını sormalı bence.kimsenin o insanlara bu durumu yaşatmaya hakkı yok.yaa acaba bunlar kimin toprağından kimi kovuyolar? ırakta türkmenlerin yaşadığı olaylara olduğu gibi bunada kayıtsız mı kalmalıyız? polise ve ailesine bile çekinmeden saldıran insanlık dışı bu gözüdönmüş yaratıklara kim dur diyecek? bu işler ööle ılımlı islam politikasıyla falan olmuyor.bu durumda devletin otoritesini sağlaması şart.gerkirse şiddet kullanılmalıdır.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
iş hep aynı yere çıkıyor devlet yeterince müdahale etmiyor bu olaylara.gerçi kendi evlatlarına düzenlense bu saldırılar şimdiye kadar kökünü kuruturlardı herhalde. bizde de hata var.işte bazen meydanlara çıkıp devlete görevlerini hatırlatmak lazım.