Lucas iş yerinde böcüklerin saldırısına uğruyor,daha sonra o renkli şeyleri nası yapıcağımı bilmesemde bi şekilde geçiyorum.Ama bi yerde büyük böcük kafamı yakalayıp boğazımı kesiyor.
Soru-1:Işıklı gösterler ne onları nasıl yapabilirim? Soru-2:O boğazımı kesen mahlukattan nası kaçabilirim?
merheba ya bak senin için üye oldum neyse artık benimde çok ihtiyacım olacak. şimdi iki tane o yuvarlak renklerden çıkıyor karşına solda ve sağda soldakiler yukarı aşağı sol ve sağ tuşlarıyla sağdakini ise 2 , 4 , 6 ve 8 tuşlarıyla kontol ediyorsun buradan anlayacağın gibi renklenen taraftaki tuşa basacaksın yani mesela sağ taraftakinin üst lambası yandı ozaman 8 e basıyorsun ya da sol taraf sağ lamba yandı ozamanda sağa gitme tuşuna basıyorsun..umarım anatabildim fakat blrkaç bölüm sonra kahramanımız evine geliyor ve bütün eşyalar üzerine çullanıyor ordada aynı yuvarlak renkler var müthiş reflex istiyor bütün hamleleri kağıta döktüm sayabildiğim kadarıyla 35-40 hamle istiyor geçemiyorum deli olacam bunu bi hilesi tranieri yokmu arkadaşlar bende yardım istiyorum...
Ozaman da klavyenin sağ ve sola gitme tuşlarına hızlı hızlı basacaksın bukadar bazı yerlerde bunu tempolu yapman gerekir oklar yanıp söndükçe basacaksın.. rica ederim...
Saolun arkadaşlar,tam çözümü çok aradım ama bulamadım Türkçe olarak,teşekkürler.Fakat ben yine takıldımBir böcük duvardan bana doğru geliyor ben yine o göstergeleri yapıyorum fakat doğru yaptığımı düşünsemde böcük beni düşürüp yemeğe başlıyor.Burada farklı birşey daha mı yapmak lazım yoksa ben mi hata yapıyorum.