AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Fahrenheit (böcük saldırısı)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 26/11/2005 :  10:35:42  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Lucas iş yerinde böcüklerin saldırısına uğruyor,daha sonra o renkli şeyleri nası yapıcağımı bilmesemde bi şekilde geçiyorum.Ama bi yerde büyük böcük kafamı yakalayıp boğazımı kesiyor.

Soru-1:Işıklı gösterler ne onları nasıl yapabilirim?
Soru-2:O boğazımı kesen mahlukattan nası kaçabilirim?

inanc
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 28/11/2005 :  15:45:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merheba ya bak senin için üye oldum neyse artık benimde çok ihtiyacım olacak. şimdi iki tane o yuvarlak renklerden çıkıyor karşına solda ve sağda soldakiler yukarı aşağı sol ve sağ tuşlarıyla sağdakini ise 2 , 4 , 6 ve 8 tuşlarıyla kontol ediyorsun buradan anlayacağın gibi renklenen taraftaki tuşa basacaksın yani mesela sağ taraftakinin üst lambası yandı ozaman 8 e basıyorsun ya da sol taraf sağ lamba yandı ozamanda sağa gitme tuşuna basıyorsun..umarım anatabildim fakat blrkaç bölüm sonra kahramanımız evine geliyor ve bütün eşyalar üzerine çullanıyor ordada aynı yuvarlak renkler var müthiş reflex istiyor bütün hamleleri kağıta döktüm sayabildiğim kadarıyla 35-40 hamle istiyor geçemiyorum deli olacam bunu bi hilesi tranieri yokmu arkadaşlar bende yardım istiyorum...

by_inanc
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 28/11/2005 :  17:19:19  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok saol ama bişey daha kaldı,böcük kafamı yakalayınca farklı bir gösterge çıkıyor.Adam taşırkende aynısı çıkmıştı.
Sayfanın En Üstüne Git

juli
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 29/11/2005 :  01:49:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://juliadventure.50webs.com/walkthrough/fahrenheit/fahren.htm
Türkçe çözümü
Sayfanın En Üstüne Git

inanc
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 29/11/2005 :  15:27:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ozaman da klavyenin sağ ve sola gitme tuşlarına hızlı hızlı basacaksın bukadar bazı yerlerde bunu tempolu yapman gerekir oklar yanıp söndükçe basacaksın.. rica ederim...

by_inanc
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 29/11/2005 :  17:31:04  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Saolun arkadaşlar,tam çözümü çok aradım ama bulamadım Türkçe olarak,teşekkürler.Fakat ben yine takıldımBir böcük duvardan bana doğru geliyor ben yine o göstergeleri yapıyorum fakat doğru yaptığımı düşünsemde böcük beni düşürüp yemeğe başlıyor.Burada farklı birşey daha mı yapmak lazım yoksa ben mi hata yapıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000