AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Türk Olmanın Kuralları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 02/06/2006 :  21:44:05  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Burda yazan tüm maddeleri okudum ve güldüm. Bunları hakaret olarak anlayan arkadaşların, yoksulluk ve eğitim eksikliğiyle dalga geçildiğini düşünen arkadaşların, bunların komiklik için yazıldığını düşünmelerini ve onlar görmese bile olduğunu bilmelerini hatırlatmak, söylemek isterim.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 03/06/2006 :  00:22:56  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Artist tarafından yazılan:

Burda yazan tüm maddeleri okudum ve güldüm. Bunları hakaret olarak anlayan arkadaşların, yoksulluk ve eğitim eksikliğiyle dalga geçildiğini düşünen arkadaşların, bunların komiklik için yazıldığını düşünmelerini ve onlar görmese bile olduğunu bilmelerini hatırlatmak, söylemek isterim.

Gülecek başka şey yok mu? Mizah anlayışınız bu kadar mı sizin?
Ben düşünme yetisine de, bütün bu yazılanların gerçek olup olmadığına şahit olacak kadar hayat tecrübesine de sahibim.
Ben görmedim bu olayları, hatırlayamadım da. Bana hatırlatıver bakalım hangi tarihte, nerede olmuş bu olaylar?

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 03/06/2006 :  00:28:22  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kuva-i milliye tarafından yazılan:

alıntı:
kuva-i milliye tarafından yazılan:

*VATANI İÇİN KELLESİNİ VERMEYE HAZIR OLAN DAİMA BİR TÜRKTÜR!
*AYAKKABISIZ BALTAYLA TIRPANLA CEPHEYE GİDEN TÜRKTÜR!
*SADECE TÜRKLER ESİRLİĞE DAYANAMAZ!
*ASLA BİR TÜRK ESİR OLUNCA YALVARMAZ!(BAŞKALARI YAPIYOR)
*ŞEHİT OLAN BİR TÜRK ALLAH TAN GERİ DÖNÜP HUZURUNDA ŞEHİT OLAYIM DİYEBİLİR!
*TÜRKLER ÖLMEKTENYARALANMAKTAN KORKMAZ!(ASKERLER)
yani bunları TÜRKLER seve seve yapmaz mı?

ben bunları boşuna mı yazdım? ben diyorum TÜRKLER vatanı için herşeyi yapar siz ise aynısına devam ediyorsunuz

Yazdıklarını bir oku, anla, ondan sonra bize bir daha anlatmaya çalış. Belki o zaman anlarız ne demek istediğini.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/06/2006 :  09:41:21  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam size anlatmıyorum ne yaparsanız yapın
Sayfanın En Üstüne Git

keepers
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 03/06/2006 :  22:26:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ozzzy tarafından yazılan:

alıntı:
Artist tarafından yazılan:

Gülecek başka şey yok mu? Mizah anlayışınız bu kadar mı sizin?
Ben düşünme yetisine de, bütün bu yazılanların gerçek olup olmadığına şahit olacak kadar hayat tecrübesine de sahibim.
Ben görmedim bu olayları, hatırlayamadım da. Bana hatırlatıver bakalım hangi tarihte, nerede olmuş bu olaylar?

Kardeş dediklerin doğru fakat 2000-2006 arası türkiye'de asıl ve asıl osmanlı gördün mü hiç sormak isterim bütün gençler dış güçlerin tuzaklarına düşmüş. şimdi bi savaş çıksa gençlerin çoğu kaçar ( tamam belki sen ben o kaçmaz ) hem bu dediğim olayların zamanını sormuşsun 2000-2006.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000