|
Yazar |
Konu  |
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 03/06/2006 : 00:22:56
|
alıntı: Artist tarafından yazılan:
Burda yazan tüm maddeleri okudum ve güldüm. Bunları hakaret olarak anlayan arkadaşların, yoksulluk ve eğitim eksikliğiyle dalga geçildiğini düşünen arkadaşların, bunların komiklik için yazıldığını düşünmelerini ve onlar görmese bile olduğunu bilmelerini hatırlatmak, söylemek isterim.
Gülecek başka şey yok mu? Mizah anlayışınız bu kadar mı sizin? Ben düşünme yetisine de, bütün bu yazılanların gerçek olup olmadığına şahit olacak kadar hayat tecrübesine de sahibim. Ben görmedim bu olayları, hatırlayamadım da. Bana hatırlatıver bakalım hangi tarihte, nerede olmuş bu olaylar?
|
ozzzy was here...! |
 |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 03/06/2006 : 00:28:22
|
alıntı: kuva-i milliye tarafından yazılan:
alıntı: kuva-i milliye tarafından yazılan:
*VATANI İÇİN KELLESİNİ VERMEYE HAZIR OLAN DAİMA BİR TÜRKTÜR! *AYAKKABISIZ BALTAYLA TIRPANLA CEPHEYE GİDEN TÜRKTÜR! *SADECE TÜRKLER ESİRLİĞE DAYANAMAZ! *ASLA BİR TÜRK ESİR OLUNCA YALVARMAZ!(BAŞKALARI YAPIYOR) *ŞEHİT OLAN BİR TÜRK ALLAH TAN GERİ DÖNÜP HUZURUNDA ŞEHİT OLAYIM DİYEBİLİR! *TÜRKLER ÖLMEKTENYARALANMAKTAN KORKMAZ!(ASKERLER) yani bunları TÜRKLER seve seve yapmaz mı?
ben bunları boşuna mı yazdım?  ben diyorum TÜRKLER vatanı için herşeyi yapar siz ise aynısına devam ediyorsunuz
Yazdıklarını bir oku, anla, ondan sonra bize bir daha anlatmaya çalış. Belki o zaman anlarız ne demek istediğini. |
ozzzy was here...! |
 |
|
kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/06/2006 : 09:41:21
|
tamam size anlatmıyorum ne yaparsanız yapın |
 |
|
keepers
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 03/06/2006 : 22:26:41
|
alıntı: ozzzy tarafından yazılan:
alıntı: Artist tarafından yazılan:
Burda yazan tüm maddeleri okudum ve güldüm. Bunları hakaret olarak anlayan arkadaşların, yoksulluk ve eğitim eksikliğiyle dalga geçildiğini düşünen arkadaşların, bunların komiklik için yazıldığını düşünmelerini ve onlar görmese bile olduğunu bilmelerini hatırlatmak, söylemek isterim.
Gülecek başka şey yok mu? Mizah anlayışınız bu kadar mı sizin? Ben düşünme yetisine de, bütün bu yazılanların gerçek olup olmadığına şahit olacak kadar hayat tecrübesine de sahibim. Ben görmedim bu olayları, hatırlayamadım da. Bana hatırlatıver bakalım hangi tarihte, nerede olmuş bu olaylar?
Kardeş dediklerin doğru fakat 2000-2006 arası türkiye'de asıl ve asıl osmanlı gördün mü hiç sormak isterim bütün gençler dış güçlerin tuzaklarına düşmüş. şimdi bi savaş çıksa gençlerin çoğu kaçar ( tamam belki sen ben o kaçmaz ) hem bu dediğim olayların zamanını sormuşsun 2000-2006. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|