AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Danone Gerçeği - Yalanlanan E-Posta
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 14/07/2006 :  21:49:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Danone markasını Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancı holding ortaklığı ile ve sağladığı güven ile danone Türkiye'ye girmiş oldu.
Bu gün sabancı ile ortaklıklarının bitmiş olmasına rağmen çoğu insan sabancı holding ile ortak olduğunu zannederek bu ürünleri almakta. Peki, Fransızlara ait olan danone Türkiye'de neden bu kadar çok çocuklar üzerine ürün çıkartmakta ve ucuza satmakta hiç düşündünüz mü? Aklınıza bir
marka düşmanı hatta yabancı düşmanı Profesör yazmış bu mesajı şeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayın geleceğimiz üzerinde oynanan çirkin bir oyun olduğunu laboratuar sonuçlarını aldığım zaman ortaya çıktı.
Sizde eğer bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanız söz konusu üründen alın ve bir fen laboratuarında içerik testi yaptırın (ücreti en fazla 40$) sonra bu sonucu bir nörologla paylaşın bakın neler olacak.
Gelişim ve düşünme üzerinde etkili hormonal dengelerin, özellikle muhakeme kabiliyetinin nasıl engellendiğini bir nörolog anlatsın size o zaman benim gibi tatmin olursunuz..
Danone nin Türkiye için üretilen ürünlerinin içerisine çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini
etkileyecek madde olduğu ne yazık ki bir gerçek ve şu an daninolar sadece 2 ve 12 yaş arası çocuklara yedirilmekte. Yani tam gelişim zamanında. Gelecek nesillerimizin zeki olmasını engellemek için şimdiden yoğun çaba içerisinde oldukları anlaşılıyor ve tüm pazarlama şirketleri şuan danone ile anlaşmalı.
Kapı kapı dolaşıp piyasa fiyatının altında ürünlerini satmaktadırlar. Ayrıca şirketlere ve dağıtım elemanlarına çok iyi ücret ödenerek daha fazla surum yapılmakta, daha fazla insana ulaşmaktadırlar.
Lütfen danone ürünlerini kullanmayalım ve bu konuda bizler duyarlı olabiliriz.Ama bu yetmiyor. Marka düşkünü bir gençlik olduğu sürece bu firmaların Türkiye'de ekmeklerine yağ sürülecektir. Lütfen uyanalım ve uyaralım.

Prof. Dr.Turan
Karadeniz Karadeniz Teknik Üniversitesi
Ordu Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı
ORDU
Tel : Silindi!
Faks: Silindi!

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/07/2006 :  22:03:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
annemi uyarim kardeşlerime yedirmesin bunu
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 14/07/2006 :  22:08:39  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet bunu bende maıl ıle almıştım.elinde olan herkes bütün tanıdıklarına ulaştırsın.
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 14/07/2006 :  22:59:07  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten böyle gıda maddelerinde mutlaka çıkıyor böyle rezillikler bakalım daha neler görücez..
Ayrıca bizi bilgilendirdiğin için çok sağol.Belkide bir kişinin sorununu giderdin bu mesajın ile.

...
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 14/07/2006 :  23:26:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu adam bi kaç gün sonra suikaste kurban gider

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/07/2006 :  23:49:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de diyorum, neden yeni nesil böyle... yani nasıl desem, "tuhaf"

Yazılanlar pek mantıklı değil ve ortaya bir kanıt sunulmamış. Dilerseniz ciddiye alabilirsiniz; ancak daha ciddi platformlar aracılığıyla kamuoyuna bildirilmeden inanmak pek doğru olmaz. Zaten her önüne gelen bu ülkede bir şey satamaz. Özellikle de gıda sektöründe. Sağlık Bakanlığı uzmanlarınca denetimden geçtikten sonra onaylanıyor satışlar. Bu denli önemli bir durumun, bakanlığın gözünden kaçacağına ihtimal vermiyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000