Adam da zaten kanıt sunma amacında değil.Ben test ettirdim falanca sonuca vardım diyor.Kısacası kendi testinizi kendiniz yaptırın, sonucu siz görün diyor.Ücretin en fazla 40$ olduğunu parantez içinde yazması da biraz garip olmuş.Az buz bir bedel değil yani.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Kendiniz de kontrol edebilirsiniz diyor; ama kaç kişi gidip bakar ki? Ortaya bir şey sunuluyor, ancak ortada kanıt yok. Ben de "XXX çayları kansere neden oluyor; inanmayan gidip test ettirsin" der, altına da Prof. Dr. Hamdullah GÜLENÖKÜZ yazar dağıtırım nette. İnanan çıkar mı? Tahmin edemeyeceğimiz kadar.
Netten ufak bir araştırma sonucu ulaştığım bir bilgiyi paylaşayım bu noktada:
"...E-mail'de Danone hakkında akıl almaz ifadeler yer alıyordu. İddiaya göre bu firma ürünlerine bilerek koyduğu kimyasallar ile Türkiye’de zekası düşük bir nesil yaratmak istiyordu. Mesajın altında ise "Prof. Dr. Turan Karadeniz’in araştırmasıdır" ibaresi bulunuyordu.
Prof. Dr. Karadeniz, KATÜ Ordu Ziraat Fakültesi'nde Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı. Yazının kendisiyle hiçbir alakası olmadığını söyleyen Karadeniz, "hayatım karardı" diyor. Kendisi yazıyla ilgisi olmadığını sözkonusu firmaya anlatabilmiş. Ancak yüz binlerce kişiye ulaşan bir iftiranın altında bir yer alan bir isim ve her gün gelen onlarca telefon tam anlamıyla Karadeniz’i bunaltmış. Burada bir dipnot belirtelim. Emniyet Müdürlükleri bünyesinde kurulan Bilişim Suçları Saire Başkanlığı mail yoluyla üretilen iftiralar ile ilgilenerek gerektiğinde mailin ilk kaynağına ulaşabiliyor."