|
Yazar |
Konu  |
nomercy
Üye

Turkey
İleti 372 |
İletim - 15/07/2006 : 00:41:11
|
alıntı: tarafından yazılan:
Ben de diyorum, neden yeni nesil böyle... yani nasıl desem, "tuhaf" 
Yazılanlar pek mantıklı değil ve ortaya bir kanıt sunulmamış. Dilerseniz ciddiye alabilirsiniz; ancak daha ciddi platformlar aracılığıyla kamuoyuna bildirilmeden inanmak pek doğru olmaz. Zaten her önüne gelen bu ülkede bir şey satamaz. Özellikle de gıda sektöründe. Sağlık Bakanlığı uzmanlarınca denetimden geçtikten sonra onaylanıyor satışlar. Bu denli önemli bir durumun, bakanlığın gözünden kaçacağına ihtimal vermiyorum.
Krondor sen korumaya devam et istersen son günlerde sağlık bakanlığından izin alınıp yapılan rezillikleri arena da görmüyosun galiba pastaneler ne kadar güzel gözüküyor ama içeri giriolar |
Artık yeni charım
id:poyraz_29
lwl:62
görev:mage
itemler:full +8 kıyafet, +9 health takılar, +9 wizard
resim:http://www.uploadwire.com/out.php/t48_ads305z.bmp.jpg |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/07/2006 : 01:32:31
|
Pastaneler ile konumuzun alakası nedir peki? Ben ambalajlanıp piyasaya sürülen mallardan bahsediyorum. Pastaneden aldığınız her pastayı nasıl kontrol etsin Bakanlık? Adam önce izin alır, güzel bir iş yeri açar; ancak sonra temizliğe dikkat etmez. Bunda Bakanlığın suçu ne? Ayrıca babamın oğlu Sağlık Bakanlığı'nda mı ki koruyayım onları? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 15/07/2006 : 02:13:43
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
alıntı: tarafından yazılan:
her gün gelen onlarca telefon tam anlamıyla Karadeniz’i bunaltmış.
Tam da arayalım numaraları diyecektim 
Ayrıca krondorlar çok havalı gördüm sizi :))
Araştırmacı gençlik canıım.Hemen de bulmuşlar :) Başta mesajın fake olduğunu düşünememiştim.Ama biraz düşününce mesajın hazırlanış biçimi bakımından saçma geldi bana da.Bu adamcağız böyle bir açıklama yapacak olsa neden email kullansın ki?Gider bir gazeteye yapar açıklamasını. Bir de mesajın altına numarasını yazması daha bir saçmalık.Yazık olmuş adamcağıza, birileri kendi çıkarları için kullanmışlar.Ancak hala neleri yediğimiz ya da bize nelerin yedirildiği konusunda hala şüphelerim var.Bu tür gıda maddelerinin içinde türlü türlü kanserojen maddeler olduğunu hepimiz biliyoruz.Sonuçta mesajın içeriği pek yanlış sayılmaz.Sadece (biraz) ideolojik bir boyuta taşımışlar olayı o kadar.Alıştık artık bunlara.Sahte klipler, mesajlar derken.... sonumuz hayrola. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 15/07/2006 : 13:57:31
|
Bence de doğru değil bu yazı. Aslında hocanın pek de sevmediği veya hocayla arası pek iyi olmayan bir öğrencisi tarafından yapılmış olabilir. Ayrıca ben böyle bir araştırma yapacak olsam, insanlara duyurmak için kullanacağım en son yol mail olur herhalde. O kadar çok saçma salak bilgiler mailler geliyorki benimki de arada kaynar giderdi. Ha insanları inandırmak için telefon numaralarını yazmışlar birde ki insanlar "bak ya adam telefon numaralarını bile yazmışki arayıp soralım diye" desin ve yesin. Doğruları internetten, holding medyasından öğrenen bir toplum da yermi? Başlıkdaki ilk mesajlara bakarsak çok güzel yer. Sözün özü bence bu hocaya bir komplo olabilir :), büyük ihtimalle de öğrencilerinden. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/07/2006 : 15:50:09
|
Bu da yeni yöntem oldu artık, aklısıra rakiplerinin önüne geçecekler.Geçenlerde de "KFC gıdayı tavuktan değil kendi yarattığı hayvandan alıyor" gibi laflaer dolaşıyordu. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|