AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 uefa kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/02/2004 :  00:11:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

beyler yinede galatasaray tecrübesiyle Avrupadan diğer takımlardan üstün bence

Bu yazdıklarını inanarakmı yazıyorsun yoksa sırf taraftar ruhunun söylediklerimi??

Uefa'nın bu ayağından geçebilecek takımımız olduğuna inanmıyorum. İnşallah ben yanılırımda bir takımımız çeyrek final yapar. Ama futbol gerçeklerle oynanıyor, inşallahla maaşallahla değil...
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 19/02/2004 :  00:43:36  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abi yapmayın ya adanaspor sırf batıyo diye necatiyi aldılar kurtarıcı die adam futboldan cok laf yapıyo gs hangi gücünde olduğu belli umarım eler uefa da en kolay rakip gs ye geldi hemde abartı kolay umarım eler ama bence işi zor

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 19/02/2004 :  14:57:45  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim yazdıklarımı diyorsanız benim yazdıklarım gs'nin şu anki kötü döneminden önceydi bence gs dışındaki takımlar tur atlar bir ama tabii gs herkesi şaşırtabilir.

Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 22/02/2004 :  02:16:11  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
keske dediğin gibi olsa ama ben daha malatyayı yenemeyen besiktasın valencia yı yenmesi imkansız gözüyle bakıyorum adamlar 1hafta once liderlerdi simdi bilemem ama imkansız en kolay rakip gs ye ama gs kotu oynuyo tabi bide dediğin gibi gs awrupada bir baska oynuyo ama bu kadar kötü gs umarım biseyler yapar bu arada gs lilere konya galibiyeti hayırlı olsun darısı fb nin basına bize yazık oldu sifo yaktı bizi

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/02/2004 :  10:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim görebildiğim kadarıyla Bjk son zamanlarda çok kötü. Bu hafta yine hakemle beraberliği aldılar. İlk yarıda ceza sahası içerisinde (sanırım Ronalda) topa elle müdahale var ama zavallı hakem ezikliğin etkisiyle çalamadı. Bu Bjk'nin Valencia karşısında hiç şansı yok...

GS son zamanların en kötü takımı, bu kadar çalkantılı bir dönemde başarı beklemek büyük bir hata olur. Rakipleri içerisinde en kolay gözüken takım bu olsada unutmayın Trabzonu bu takım kupa dışına itmişti. Adamlar tipik sert ve fizik gücüne dayalı İspanyol futbolu oynuyorlar. Ayrıca rakip başarıya aç bir ekip ve bu turda GS'ya geçit vermez...

Gençler ve Antep bana göre birer kapalı kutu. Bu iki takımda şimdiye kadar bir lig şampiyonluğu haketmişlerdi ama üç büyükler bunun olmasını bir şekilde hep engelledi. Kupada ne yaparlar sorusuna verilebilecek cevap ??. Rakipler İtalyan ve bizim takımların İtalyan takımlarına karşı hep bir zaafı vardır. Umarım bu zaaf bu maçlarda işlemezde başarıya aç bu iki takımımızdan en azından birisi bir üst tura çıkabilir. Ama bu bile bana oldukça zor geliyor.

Umarım yanılırım, ama daha öncede dediğim gibi artık futbolda eskisi kadar beklenmedik olaylar yaşanmıyor. En azından Avrupa kupalarında....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000