Umarım yanılırım, ama daha öncede dediğim gibi artık futbolda eskisi kadar beklenmedik olaylar yaşanmıyor. En azından Avrupa kupalarında....
Açıkçası hafta içerisinde alınan sonuçlar beni oldukça şaşırttı, mantık yerine yüreğimin kazanmasına sevindim. Henüz tam anlamıyla başarılmış birşey olmasada 2. maçlara umudun taşınmasıda oldukça iyi bir sonuç ve özellikle Anadolu takımlarımızın başarısı göz ardı edilecek gibi değil. Bjk ve GS her zamanki gibi devam ediyor. Bizim 3 büyükler arkalarında hakem desteği olmadan pek başarılı olacağa benzemiyor. Ülke takımlarının bu tip kupalarda başarı kazanmaları için her takımın eşit olduğu, hakem facialarının yaşanmadığı bir lige ihtiyaç var gibi geliyor bana.
bugün büyük gün ilk maclar oynandı coğu kişi ilk maclarda yanıldı bakalım bundan sonra sonuç ne olacak tek temennimiz hepsinin başarılı olup tur atlaması.(bir galatasaraylı olarak buna pek inanmasamda inşallah yanılırım )
Tek başarı Gençlerden... Açıkçası Antepten bir son dakika golü bekliyordum ama olmadı. Diğer iki takım hakkında konuşmaya gerek bile görmüyorum. Bu hafta Trabzon Beşiktaşı yenerse siz o zaman curcunayı görüm...
Fatih Terim'in istifa edebileceği yolunda haberler duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Bence istifa etse çok iyi olur.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...