Zaten şu savunma sorununu bi çözemedik.Artık oynadığımız her maçta savunma zaafı vermek karakteristik özelliğimiz oldu.Bu duruma zaman zaman yaşadığımız gol atamama sıkıntısı da eklenince böyle kısırdöngüler ortaya çıkabiliyor.Eh biraz da sans gerekiyor.Adamlar 4 kere geldiler kalemize ikisi gol oldu.Bunun teknikle alakalı olduğunu iddia edebilecek olan yoktur herhalde.Biz onca pozisyona girip atamazken onlar geldiklerinde boş dönmüyorlar.Yine buna da sükretmek lazım.Sonuçta maçı söke söke ladık ama savunma için bir çözüm bulunmazsa UEFA da pek fazla ilerleyebileceğimizi sanmıyorum.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Kendi sahasında,Almanya liginin sıradan bir takımdan 2 gol yiyorsa hiç kusura bakmayın ama Fenerbahçe için ilerisi öyle parlak değil.Şimdi karşısına çıkacağı rakipler daha dişli olacak öyle kolay maç alacağını düşünmüyorum...