AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Frankfurt-Fener
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

stage100
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/12/2006 :  23:59:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl berabere kaldık inanmıyorum
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 15/12/2006 :  04:50:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
volkanın gollerde hatalı olmaması gecenin en iyi olayıydı.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/12/2006 :  16:31:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten şu savunma sorununu bi çözemedik.Artık oynadığımız her maçta savunma zaafı vermek karakteristik özelliğimiz oldu.Bu duruma zaman zaman yaşadığımız gol atamama sıkıntısı da eklenince böyle kısırdöngüler ortaya çıkabiliyor.Eh biraz da sans gerekiyor.Adamlar 4 kere geldiler kalemize ikisi gol oldu.Bunun teknikle alakalı olduğunu iddia edebilecek olan yoktur herhalde.Biz onca pozisyona girip atamazken onlar geldiklerinde boş dönmüyorlar.Yine buna da sükretmek lazım.Sonuçta maçı söke söke ladık ama savunma için bir çözüm bulunmazsa UEFA da pek fazla ilerleyebileceğimizi sanmıyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 15/12/2006 :  16:52:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Kıvrandıran bir maçtı, yazık yani böyle bir takım için Kadıköy'de kıvranılmak... Kılpayı kurtardık yine. Keyifli değil ama çok stresliydi.

Volkan kaleye gelen şutların %50'sini içeri almış. Geri kalanları da kucağına gelmiş zaten. Taplam da 4 isabetli şutları var.. :) Hata kimde?

Bence iki goldede savunmanın hatası vardı Volkan gayet iyi oynadı.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 16/12/2006 :  01:29:44  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendi sahasında,Almanya liginin sıradan bir takımdan 2 gol yiyorsa hiç kusura bakmayın ama Fenerbahçe için ilerisi öyle parlak değil.Şimdi karşısına çıkacağı rakipler daha dişli olacak öyle kolay maç alacağını düşünmüyorum...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000