AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Frankfurt-Fener
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 16/12/2006 :  06:18:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
skora göre konuşursak tabiki ümit yok.ama oynanan futbol bence gayet iyiydi ve ilerisi içinde ümit verdi.tabiki savunmada yaşanan zaafları göz ardı edemeyiz ama bu tür maçlarda olur böyle şeyler.newcastle ve celtaya fazla pozisyon vermeyende bu takımdı.
bide frankfurtu küçümseme zamanında galatasaray frankfurtu yendiğinde bayram havası yaşanmıştı memleketimizde.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 16/12/2006 :  12:12:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte rakip de belli oldu >> AZ Alkmaar.Bence son derece iyi bir takım.Geçemiyeceğimiz bir takım değil, hem kayserinin öcünü alma düşüncesi de futbolcuları hırslandıran bir hava yaratmış.Ama iş yine güzel oyun şanssız skor şekline dönüşürse, rovanş kaçınılmaz bir stress havasını da beraberinde getirir.Eğer gecersek sonraki rakip Newcastle olacak ki bu da bizim için iyi olur.Daha önceden sınadığımız ve hakkında bilgimizin olduğu bir takım.Gerçi AZ için de teknik yönetim "AZ'yi tanıyoruz, biliyoruz" diyor.Maça epey zaman var, bu sürede Fenerin daha iyi duruma geleceğine inanıyorum.inşallah 100. yılımızda Avrupa'da başarıyı yakalayacağız.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 16/12/2006 :  14:14:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu takımıda adam gibi oynarsak rahat rahat geçeriz UEFA'da geçemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum yeterki bizimkiler ADAM gibi oynasınlar.Defansımız çok açık veriyor Lugano çok yavaş kalıyor hızlı forvetler işi bitiriyor:)

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 16/12/2006 :  14:24:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten savunmayı düzgün yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok.Gol yollarında ne olursa olsun baskı kurduğumuzda gol geliyor.Ya Tuncay'ın yıpratıcı baskısıyla,ya Alex'in ölü toplarıyla,ya Appiah'ın ani vuruşlarıyla...Sorunumuz atmak değil yememek olmalı.Savunmayı artık bir düzene oturtmalıyız bence.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 16/12/2006 :  19:00:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet geçemeyeceğimiz takım yok ama aynı zamanda bizi geçemeyecek takım da yok.o yüzden dengeyi iyi kurmak lazım

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000