skora göre konuşursak tabiki ümit yok.ama oynanan futbol bence gayet iyiydi ve ilerisi içinde ümit verdi.tabiki savunmada yaşanan zaafları göz ardı edemeyiz ama bu tür maçlarda olur böyle şeyler.newcastle ve celtaya fazla pozisyon vermeyende bu takımdı. bide frankfurtu küçümseme zamanında galatasaray frankfurtu yendiğinde bayram havası yaşanmıştı memleketimizde.
İşte rakip de belli oldu >> AZ Alkmaar.Bence son derece iyi bir takım.Geçemiyeceğimiz bir takım değil, hem kayserinin öcünü alma düşüncesi de futbolcuları hırslandıran bir hava yaratmış.Ama iş yine güzel oyun şanssız skor şekline dönüşürse, rovanş kaçınılmaz bir stress havasını da beraberinde getirir.Eğer gecersek sonraki rakip Newcastle olacak ki bu da bizim için iyi olur.Daha önceden sınadığımız ve hakkında bilgimizin olduğu bir takım.Gerçi AZ için de teknik yönetim "AZ'yi tanıyoruz, biliyoruz" diyor.Maça epey zaman var, bu sürede Fenerin daha iyi duruma geleceğine inanıyorum.inşallah 100. yılımızda Avrupa'da başarıyı yakalayacağız.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bu takımıda adam gibi oynarsak rahat rahat geçeriz UEFA'da geçemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum yeterki bizimkiler ADAM gibi oynasınlar.Defansımız çok açık veriyor Lugano çok yavaş kalıyor hızlı forvetler işi bitiriyor:)
Gerçekten savunmayı düzgün yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok.Gol yollarında ne olursa olsun baskı kurduğumuzda gol geliyor.Ya Tuncay'ın yıpratıcı baskısıyla,ya Alex'in ölü toplarıyla,ya Appiah'ın ani vuruşlarıyla...Sorunumuz atmak değil yememek olmalı.Savunmayı artık bir düzene oturtmalıyız bence.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir