AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 thief mi trader mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

akygd
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 16/02/2007 :  15:36:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi ki de thief
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/02/2007 :  18:20:04  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
off bu ne yaa eldorado thieflerle dolmuş.bu gün tam 2 kere soyuldum:S üstelik 1 yıldızlı trader yapıyom.aranızda asasiUN diye birini gören varsa sıksın beynine:@herifin benle alıp veremediği var.hep soyuyo beni:S:(
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 17/02/2007 :  20:32:59  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eldoradodayım.Lvl 22 charım var ve fire-force kasıyorum.Pacheon ayrıca.
Trader oldum fakat hep soyuldum bu yüzden ne yapacagımı bilemeden sinirli bir şekilde tiger kesiyorum.Beni bu umutsuzluktan kurtaracak önerilerinizi de bekliyorum. :) :)

Saygılarımla...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/02/2007 :  21:16:11  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
25 ol traderlik yap.ben akıllandım 25 olunca traderlik yapçam:)bide traderlik yapçaksan ana yoldan gitme dağ tepe bayır git:)
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 17/02/2007 :  21:32:01  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
millet zaten dağ tepe bayırda bekliyo ama :)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa