AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 thief mi trader mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/02/2007 :  13:40:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lafbilir tarafından yazılan:

Eldoradodayım.Lvl 22 charım var ve fire-force kasıyorum.Pacheon ayrıca.
Trader oldum fakat hep soyuldum bu yüzden ne yapacagımı bilemeden sinirli bir şekilde tiger kesiyorum.Beni bu umutsuzluktan kurtaracak önerilerinizi de bekliyorum. :) :)

Saygılarımla...

iyi bir göz lzm önce :) at üstünde ya da yanında bir karaltı görürseniz iyimser olmayın ve onun görüş alanına girmeyecek şekilde kavis çizerek thiefi geçin. thief bot salarsa eğer manevra ile kurtulmaya çalışın. misal önünüze geçtiyse direk arkanızı dönün o arkada kalsın. bir nevi it savaşı adamı bıktırın :) onun tifleri onun atına gidince onları kesmek için duracaktır. siz bu arada gidersiniz..
kırmızıyla işaretlediğim yerde attan inme ve yaratık kesenlerin üstüne sür. adam quest yaptığından sana takılan yaratıkları ve thiefini kesecektir zaten. 50 tane large at potu al sana baya bi süre yeter.

koyu mavi ile işaretlediim yol tercihim
http://img297.imageshack.us/my.php?image=sro2007021813284553vh9.jpg

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/02/2007 :  14:55:08  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

alıntı:
Lafbilir tarafından yazılan:

Eldoradodayım.Lvl 22 charım var ve fire-force kasıyorum.Pacheon ayrıca.
Trader oldum fakat hep soyuldum bu yüzden ne yapacagımı bilemeden sinirli bir şekilde tiger kesiyorum.Beni bu umutsuzluktan kurtaracak önerilerinizi de bekliyorum. :) :)

Saygılarımla...

iyi bir göz lzm önce :) at üstünde ya da yanında bir karaltı görürseniz iyimser olmayın ve onun görüş alanına girmeyecek şekilde kavis çizerek thiefi geçin. thief bot salarsa eğer manevra ile kurtulmaya çalışın. misal önünüze geçtiyse direk arkanızı dönün o arkada kalsın. bir nevi it savaşı adamı bıktırın :) onun tifleri onun atına gidince onları kesmek için duracaktır. siz bu arada gidersiniz..
kırmızıyla işaretlediğim yerde attan inme ve yaratık kesenlerin üstüne sür. adam quest yaptığından sana takılan yaratıkları ve thiefini kesecektir zaten. 50 tane large at potu al sana baya bi süre yeter.

koyu mavi ile işaretlediim yol tercihim
http://img297.imageshack.us/my.php?image=sro2007021813284553vh9.jpg

PaLaD1N harita için sağol.o çizdiğin rotadan gittim başardım
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 18/02/2007 :  20:27:36  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
wolf gittigin yolda thiefler olmasa da canavarlar zorlamadı mı? (yolculuk sırasında lvl kaçtın?)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/02/2007 :  22:37:37  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yooo hiç zorlamadı:D
Sayfanın En Üstüne Git

eo13
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 30/03/2007 :  22:13:03  Bilgileri Göster  eo13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence biraz lvl in ilerlesin traderlik yapmakta zor bütün theifler ezik degil

eomer13
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000