|
Yazar |
Konu  |
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/01/2008 : 21:40:39
|
alıntı: nurettinki tarafından yazılan:
fb'de görünen o ki kejman ve api takıma katkıda bulunamıyor, talep varsa yönetim mutlaka değerlendirecektir. yalnız adam göndermek sorun çözmez yerine gelecek oyuncunun büyük önemi var, semih ile olur mu olmaz mı demek yerine yalnız semihle olmaz denmeli, sakatlık var ceza var daha önemlisi formsuzluk var bu durumda (semih'in kejman'ı aratmadığı gibi)semih'i ve api'yi aratmayacak oyuncular lazım. adı geçen ronaldo cristian olsa süper olur(hayali bile güzel), yoksa dinamo kiev forvetlerinden biri de işimizi görür kanaatindeyim
sözü edilen oyuncu cristiano ronaldo değil 2002 de dünyanın en iyi oyuncusu seçilip şuan da milan ın b takımında oynayan ronaldo , bu arada fener yönetimi api yi kuranyi ile değişmedi üstüne üstlük birde rahatsız ediyorlar diye shalcke 04 ü efa ya şikayet etti :) birde fener kezman ı aston villo ya satmamışmıydı ? |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 15/01/2008 : 23:10:55
|
Milan'ın B takımında oynuyor dediğin adam son maçında 'şans eseri' as takımda yer buldu da iki gol, bir asist yaptı. :) Benim bildiğim, Fenerbahçe'nin, alım veya satım şu dakikaya kadar transfer namına yaptığı hiç birşey yok. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 16/01/2008 : 15:39:13
|
sözü edilen oyuncu cristiano ronaldo değil 2002 de dünyanın en iyi oyuncusu seçilip şuan da milan ın b takımında oynayan ronaldo , bu arada fener yönetimi api yi kuranyi ile değişmedi üstüne üstlük birde rahatsız ediyorlar diye shalcke 04 ü efa ya şikayet etti :) birde fener kezman ı aston villo ya satmamışmıydı ? [/quote] elbette biliyorum, o yüzden hayali bile güzel dedim, ronaldo bence bizim işimize yaramaz, eski ronaldo'dan eser kalmamış. Kejman henüz satılmadı(ya da biz öyle biliyoruz) ama ing kluplerinden talep olduğu söyleniyor. anelka'nın transferine ne diyorsunuz, bana garip geldi... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/01/2008 : 17:08:00
|
1000. mesaj :
Kapsamlı geçmişine değil, son bir buçuk yıllık perfonmasına bakılarak yapılmış bir transfer. Yoksa Anelka'nın ne kadar istikrarsız olduğunu bilmeyen yoktur sanıyorum. Anladığım kadarıyla Anelka'nın kardeşi olan eleman çok sıkı bir menajer de adamın futbol hayatını mahfettiğinin farkında değil. Yine de Chelsea'de çok başarılı bir dönem geçireceğine inanıyorum. Bu transfere ayrılan Chelsea bütçesini de bence takımın mali durumuna göre oldukça normal. Daha ucuzunu almıyorlar zaten. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|