AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 12/01/2008 :  18:46:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işte son dakikada gelen golll!! nobre şaşırttı, beşiktaş için çok iyi oldu son dakikada da olsa 3 puanın önemi büyük bence.

http://www.karakartal.com/haberler/23569.php

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 12/01/2008 :  21:40:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
nurettinki tarafından yazılan:

fb'de görünen o ki kejman ve api takıma katkıda bulunamıyor, talep varsa yönetim mutlaka değerlendirecektir. yalnız adam göndermek sorun çözmez yerine gelecek oyuncunun büyük önemi var, semih ile olur mu olmaz mı demek yerine yalnız semihle olmaz denmeli, sakatlık var ceza var daha önemlisi formsuzluk var bu durumda (semih'in kejman'ı aratmadığı gibi)semih'i ve api'yi aratmayacak oyuncular lazım. adı geçen ronaldo cristian olsa süper olur(hayali bile güzel), yoksa dinamo kiev forvetlerinden biri de işimizi görür kanaatindeyim

sözü edilen oyuncu cristiano ronaldo değil 2002 de dünyanın en iyi oyuncusu seçilip şuan da milan ın b takımında oynayan ronaldo , bu arada fener yönetimi api yi kuranyi ile değişmedi üstüne üstlük birde rahatsız ediyorlar diye shalcke 04 ü efa ya şikayet etti :) birde fener kezman ı aston villo ya satmamışmıydı ?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 15/01/2008 :  23:10:55  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Milan'ın B takımında oynuyor dediğin adam son maçında 'şans eseri' as takımda yer buldu da iki gol, bir asist yaptı. :)
Benim bildiğim, Fenerbahçe'nin, alım veya satım şu dakikaya kadar transfer namına yaptığı hiç birşey yok.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 16/01/2008 :  15:39:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sözü edilen oyuncu cristiano ronaldo değil 2002 de dünyanın en iyi oyuncusu seçilip şuan da milan ın b takımında oynayan ronaldo , bu arada fener yönetimi api yi kuranyi ile değişmedi üstüne üstlük birde rahatsız ediyorlar diye shalcke 04 ü efa ya şikayet etti :) birde fener kezman ı aston villo ya satmamışmıydı ?
[/quote]
elbette biliyorum, o yüzden hayali bile güzel dedim, ronaldo bence bizim işimize yaramaz, eski ronaldo'dan eser kalmamış.
Kejman henüz satılmadı(ya da biz öyle biliyoruz) ama ing kluplerinden talep olduğu söyleniyor.
anelka'nın transferine ne diyorsunuz, bana garip geldi...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 16/01/2008 :  17:08:00  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1000. mesaj :

Kapsamlı geçmişine değil, son bir buçuk yıllık perfonmasına bakılarak yapılmış bir transfer. Yoksa Anelka'nın ne kadar istikrarsız olduğunu bilmeyen yoktur sanıyorum. Anladığım kadarıyla Anelka'nın kardeşi olan eleman çok sıkı bir menajer de adamın futbol hayatını mahfettiğinin farkında değil.
Yine de Chelsea'de çok başarılı bir dönem geçireceğine inanıyorum. Bu transfere ayrılan Chelsea bütçesini de bence takımın mali durumuna göre oldukça normal. Daha ucuzunu almıyorlar zaten.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: