AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 18/01/2008 :  12:13:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şuanda dünyanın en pahalı oyuncusunun anelka olmasıda bir ayrı ilginç zaten :) bu arada fener chile li maldonado ya yönelmiş , api gidiyor , ronaldo sakatlıktan çıktı ve artık as takımda zaman zaman forma şansı buluyor fakat sezon sonuna kadar milandayım sezon sonunda kontratım bitince tekliflere açığım ama fenerbahçeye gitmeyi düşünmüyorum diye konuşmuş...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/01/2008 :  17:10:20  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İstikrar sağlayamayan çok yetenekli bir futbolcu.. Doğal olarak büyük paralara, çok takım değiştirecektir. Dikkat, en çok kazananı, en yüksek transfer bedeli ödeneni değil. O da zaten David Beckham oluyor.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 18/01/2008 :  18:38:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şuan için diyorum yani sezon arasında , beckham sezon başında transfer oldu...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/01/2008 :  19:42:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sezon başı veya sezon ortası..
Dünyanın en çok kazanan futbolcusu Nicolas Anelka. (Real Madrid, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton, Chelsea..'ye gelirken ve ayrılırken kazandığı toplam miktarla)
Dünyanın en pahalı futbolcusu David Beckham'dır. (Real Madrid'ten LA Galaxy'e transfer ödenen miktarla)
..Bu iki gerçeği değiştirir mi? Hayır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/01/2008 :  06:05:19  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GS YENİ TRANSFER AHMED BARUSSOOO

Galatasaray Kulubü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Tv'de katıldığı canlı yayında Roma'nın Ganalı yıldızı Ahmed Barusso ile anlaştıklarını açıkladı..

23 yaşındaki milli futbolcunun ülkesi Gana'da düzenlenen Afrika Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

BARUSSO KİMDİR?

Transfer döneminde bir ara Beşiktaş'ın da gündemine gelen Ganalı Barusso, genç yaşına ve gelecek vaad eden parlak futboluna bir sakatlık ile gölge düşürdü.

Genç futbolcuyu sezon başında Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger takip etmiş, daha sonra da Inter ve Roma talip olmuştu.

Ancak sezon ayağının kırılması nedeniyle Barusso 4 ay sahalardan uzak kalınca, bir anlamda transfer pazarını yitirdi.

Transferde Roma'nın ilgisini sürdürdüğü Barusso'yu Fiorentina, Napoli ve Lecce de istedi ancak o Roma'yı seçti.

1.84 boyundaki Barusso, uzaktan attığı şutlarla ve hava toplarında hakimiyeti ile de dikkat çekiyor.

Barusso bu sezon büyük umutlarla geldiği Roma'da dört maçta forma giydi ve bekleneni veremediği için gözden düştü.

Bir dönem büyük kulüpleri peşinden koşturan Barusso, sakatlığının etkisini tümüyle üzerinden atması halinde, Türk futbolunun süper yıldızlarından birisi olabilir.

Ülkesi: Gana.
Doğum tarihi: 26 Aralık 1984.
Doğum yeri: Akra.
Boyu: 1.84.
Mevkii: Orta saha.
Takımı: Rimini.
BARUSSODAN BİR GOL
BUYRUN: http://www.youtube.com/watch?v=XSkkyEW2RH4

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000