Arkadaşlar transfer dönemi geldiğinden bu konuyu hortlatmak istedim:) En son nickyok ahmed barusso transferini yazmış.Galatasaray için çok kötü bir transfer oldu.
Evet,pek kaliteli değilmiş.Şu ana kadar Galatasaray'a yapılan transferler arasında en çok verim alınan yabancı bana göre Nonda'dır.Şu an gündeme Deco,Ghudjonsen gibi isimler gelse de bunlarda yakında pürüz çıkar diye düşünüyorum:)
These are the films that user OnurDemirci has seen.
Evet,pek kaliteli değilmiş.Şu ana kadar Galatasaray'a yapılan transferler arasında en çok verim alınan yabancı bana göre Nonda'dır.Şu an gündeme Deco,Ghudjonsen gibi isimler gelse de bunlarda yakında pürüz çıkar diye düşünüyorum:)
Her sene olduğu gibi.
Geçen sene Lincoln ü nasıl aldılar diye şaşırmıştım ama bu seneki performansından sonra almasalarmış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum.Sakatlıktan kurtulamadı bir türlü.
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz. Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.