|
Yazar |
Konu  |
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 24/05/2008 : 19:13:12
|
herkes istanbul'a bayılır,sen paradan haber ver :) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 24/05/2008 : 19:36:54
|
Bu sene bir de teknik direktör transferleri olacak.Zico'nun gitmesi gündemde.Galatasaray zaten boşta.Felix Magath, Michael Laudrup, Mircae Lucescu ve Didier Deschamps en önemli adaylar olarak görünüyor. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/05/2008 : 19:44:29
|
Zico giderse Fener'in toparlanması için Morinho, Arsene Wenger, Scolari ayarında bir teknik direktör getirtmesi şart olur. Malum oyuncularla Zico'nun bağları çok kuvvetli. Ama bence gitmez ve yeni sezonda da yeni transferlerle birlikte Zico'yu izleriz. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
T€kRALL
Üye

İleti 8 |
İletim - 24/05/2008 : 19:46:36
|
Zico,Benfica ile anlaşmak üzere diye biliyorum ben.Ama ne kadar gerçekçi tartışılır. |
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz. Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
M.Kemal Atatürk |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 24/05/2008 : 19:50:18
|
O değilde biz fakiriz diyip Türkiye'nin en pahalı oyuncusuna sahip olmakta ayrı bişey.Şöyle bakıyorumda aslında medya GS'yi çok ufalttı.Bence çok iyi parçalardan kurdular takımı.Yıldızı desen var Türk'ü desen var.Medya bunu her sene yapıyor.Fb şampiyon olunca o kadro bizde olsa bizde şampiyon olurduk.Galatasaray şampiyon olunca takım içi dayanışma filan.
Bence Fenerbahçe'ye sol ayaklı ileri-geri oynayabilen bir yedek.Gökhan Ünal, Mehmet Topuz alınmalı.Bir tane genç yetenek bulunmalı Gökhan Gönül gibi.Ayrıca Zico ile devam edilmeli.Türk ortasaha oyuncusu alınmalı Selçuk gibi.Bir tanede paraya kıyıp çok kaliteli santrafor almalılar.Kezman'ı ne kadar çok sevsemde bu sistemin oyuncusu değil.Çok iyi bir oyuncu ama mesela BJK'de çok iyi iş yapar bence.Ayrıca Tuncay geri dönsün!!! |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|