AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 24/05/2008 :  19:59:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Zico giderse Fener'in toparlanması için Morinho, Arsene Wenger, Scolari ayarında bir teknik direktör getirtmesi şart olur. Malum oyuncularla Zico'nun bağları çok kuvvetli. Ama bence gitmez ve yeni sezonda da yeni transferlerle birlikte Zico'yu izleriz.

Scolari'yle ilgileniyorlamış zaten ama o ilgileniyor mu orası bilinmez.

Fanatik'in haberi ;

Zico önce Brezilya basınına konuştu: “Ortadaki tek gerçek şu; kulübümle şu ana kadar yaptığım görüşmeler pek de olumlu geçmedi. Bir hafta içinde Fenerbahçe Yönetimi’nden haber alamazsam, ayrılacağım.” Daha sonra UEFA’nın resmi sitesinde ‘chat’ yoluyla taraftarlarla sohbet eden Brezilyalı hoca, açıklamalarının dozajını biraz daha artırdı: “Artık Fenerbahçe’de kalmak benim için zor olacak. Görüşmelerin, sözleşmemin bitmesine 15 gün kala başlamasına üzülüyorum...”

Maksat huzur bozulmasın
İşte bu açıklamaların ardından Sarı-Lacivertli camiada herkes Zico’nun ayrılık haberini beklemeye başladı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Zico’ya, ücretine ciddi bir zam istediği için kızgın olduğu ifade edilirken, Brezilya futbolunun efsanesine resmen veda edilmesi durumunda göreve gelecek isim de neredeyse belli: Scolari... Yola Brezilyalı bir hocayla devam etmek isteyen yönetim, böylece Alex, Deivid, Roberto Carlos gibi yıldızların huzurunu bozmamayı hedefliyor.

Şu resim de ilginç : http://img367.imageshack.us/img367/8198/7213212zicooo28000000sx4.jpg

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

T€kRALL
Üye

İleti 8

İletim - 24/05/2008 :  20:45:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Resim enteresan...

byozoney:Tam dediğin kalitede bir oyuncu biliyorum adı Özer Hurmacı.Fenerbahçe onu Gs'nin elinden kaptı çok üzüldüm Fb'de başarılı olacaktır.Onun için Türkiye'nin Messi'si diyorlar.Değişik bir futbolcu.Denemeye değer...

Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

M.Kemal Atatürk
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 24/05/2008 :  21:02:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben tam tersi Galatasaray 2009 yılı için transfer etti diye biliyorum ama son dakika gelişmesi olduysa onu bilemem.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 24/05/2008 :  21:04:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Ben tam tersi Galatasaray 2009 yılı için transfer etti diye biliyorum ama son dakika gelişmesi olduysa onu bilemem.

Evet, aslında future transfer olarak gerçekleştirmişti fakat bazı şartları yerine getirmemesi nedeniyle o anlaşma iptal olmuş galiba.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/05/2008 :  14:06:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray 2009 için oyuncuyla protokol anlaşması yapmış ama şartlara uymadığı için anlaşma iptal edilmiştir. Daha atak davranan Fenerbahçe ise Özer Hurmacı'yı renklerine bağlamıştır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: