AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 25/05/2008 :  14:13:30  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok iyi transfer yetenekli bir çocuk... beşiktaş'ta sivok ve zapotocny'den sonra olimpiakos'un başarılı oyuncusu seric'ide renklerine bağladı t.direktör ertuğrul sağlam ise bir dönem g.saray formasıda giyen bratu'nun alınmasını talep etti...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 25/05/2008 :  14:17:07  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir haberde avrupadan;
Ronaldo Real'de iddiası
İspanya'nın dünyaca ünlü kulüplerinden Real Madrid'in transfer politikasındaki en büyük hedefi olan Portekizli Cristiano Ronaldo ile ilgili iddialar İspanyol basınında devam ediyor;
Marca adlı spor gazetesi Real Madrid kulübü kaynaklarına dayandırarak bugün manşetten verdiği haberde Manchester United'ın bırakmamakta kararlı olmasına karşın Ronaldo'nun İspanyol takımına ''evet'' dediğini ileri sürdü. Ancak gazete, Portekizli futbolcunun onayına rağmen kulübü Manchester United'ı onu satmayı asla düşünmediğini, teknik direktör Alex Ferguson'un da transferi önleyen ilk isim olduğunu yazdı.
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen İngiliz liginin gol kralı Ronaldo'yu Manchester United'ın satması halinde almak istediklerini her seferinde Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon dile getirirken, basında en son İspanyol kulübünün 120 milyon Avro'ya kadar ödeyeceği iddia edilmişti.
"not:alıntıdır" kaynak:kartalhaber.com

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 25/05/2008 :  14:33:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca C.Ronaldo'nun Türkiye hakkındaki görüşleri de çok çarpıcı...

...
"Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye'yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı'nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye'den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”
...

Bu arada bu futbolcular neden para hırsına yenilip R.Madrid'e giderek kariyerlerini bitirirler, anlamam!.. Örneğin M.Owen, A. Robben, Emerson vs vs.. Tabi ki Madrid'e giderek daha da kendini geliştiren oyuncular da vardır Zidane, Figo gibi. Ama ne olursa olsun İngiltere Ligi gibi bir ligde oynarken İspanya'ya gitmek akıl karı değil. Bana göre C.Ronaldo da R.Madrid'e giderse Man Utd'daki formundan eser kalmaz. Çünkü sistemi oturtulmuş bir takımda, Rooney'le birlikte oynuyor.. Yeni takıma alışması, paparazilerden nasıl kaçılacağını öğrenmesi epey bir müddetini alır :D Zaten Man Utd David Beckham'dan sonra takımın kilit oyuncusunu olan Ronaldo'yu R.Madrid'e kaptırmaz. Tabi bunlar benim görüşlerim, sizler nasıl düşünürsünüz orasını bilemem!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 25/05/2008 :  18:26:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye'den bir haber vereyim:

Kayserispor'un Galatasaraylı Hakan Şükür'e transfer için teklif götürdüğü doğrulandı. Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakan Şükür'e Kayseri'ye gelmesi için teklifte bulundukların doğrulayarak, şunları söyledi: "Galatasaray'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği, jübile teklifi götürdüğü Hakan Şükür'ün Kayserispor'a gelmesi için resmen teklif götürdüğümüz doğrudur. Hakan Şükür, daha önce 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklamıştı. Biz de Hakan Şükür'e Kayserispor'a gelmesi için teklif götürdük. Hakan, bu teklifimize şu ana kadar olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi. Hakan Şükür, Kayserispor'a gelirse çok başarılı olacak ve ikinci baharını burada yaşayacaktır. Kayseri halkı da Hakan Şükür'ü çok seviyor. Hakan Şükür'ün Kayseri'ye gelmesinden onur duyarız. Zaten renklerimiz de Galatasaray gibi sarı-kırmızı. Hakan Şükür, Kayserispor'a gelmek isterse maddi konularda da anlaşma ortamı sağlanır." Horoz, Gökhan Ünal'ın transferi konusundaki asılsız haberlerden bıktıklarını da ifade ederek, "Gökhan ile 1 sezon daha mukavelemiz var. Şu ana kadar hiçbir kulüp Gökhan'a resmen talip olmuş değil" diye konuştu.

İlginç bir transfer teklifi olmuş bence... Hakan'ın bu saatten sonra ahı gitmiş vahı kalmış tamam yine iyi işler yapabilir ama ne derece doğru bir transfer olacağı tartışılır. Kayseri'nin bu kadar düşeceğini düşünmezdim sonuçta çok yaşlı bir oyuncu maksimum 1 sene oynar bence.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/05/2008 :  18:59:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Düşme dememelisin bence. Hakan Şükür tecrubesi ile yeter bence. Galatasaray'ın bu seneki şampiyonluğunda büyük etki yaptı. Kayserispor mantıklı bir teklif sunmuş bence. Zaten 1 senelik teklif etmiştir...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000