|
| Yazar |
Konu  |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 04/02/2008 : 17:03:44
|
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Brezilya Milli Takımı kadrosuna seçildi. Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın, Brezilya ile İrlanda Cumhuriyeti arasında yapılacak özel maç için Bobo'yu kadroya dahil ettiği bildirildi.
Bobo'nun, Fiorentina ile Milan takımları arasında dün oynanan İtalya Ligi maçında sakatlanan Milan'ın genç futbolcusu Pato'nun yerine kadroya alındığı ve yarın da milli takım kampına katılacağı kaydedildi.
Daha önce Brezilya U-20 Milli Takımı formasını giyen Bobo'nun, ilk kez Brezilya (A) Milli Takımı kadrosuna çağrıldığı belirtildi.
"Bobo gurur verdi" Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilmesini değerlendirdi.
Beşiktaşımız'ın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlam, Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilmesiyle ilgili şöyle konuştu: ''Takımımızdan bir oyuncunun Brezilya gibi dünyanın futbolda önde gelen ülkelerinden birisinin milli takımına seçilmesi bize gurur verdi. Kadromuzda bulunan bir oyuncunun bu şekilde onurlandırılması bizi mutlu etti. İlk kez çağrılıyor. Bunun devamlılığı çok önemli. Bu konuda hem kendisine hem bize büyük görevler düşüyor. İnşallah bugün Brezilya Milli Takımına gönderdik, yarın Delgado'yu Arjantin Milli Takımına göndeririz. Dolayısıyla eskisinden çok daha değerli ve renkli bir ekip haline geliriz.''
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 05/02/2008 : 00:18:23
|
eskiden hocalar milli futbolcu(yerli-yabancı)sayısının fazlalığından şikayet ederlerdi, sakatlanma var, yorulma var motivasyon kaybı riski var,havaya girme riski var, şimdi de gurur duyuyorlar. bence bobo (fb'li olarak söylüyorum) takım oyununda yeri olan bir oyuncu, dilerim başarılı olur. |
 |
|
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 06/02/2008 : 15:21:48
|
| Helal olsun adama be.. Brezilya A milli takımına girmek kolay mı... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 06/02/2008 : 15:54:19
|
| Dunga'nın teknik direktörlüğünü ve oyuncu seçimlerini beğenmiyorum. Açık olmak gerekirse Süper Lig'de oynayan hiç bir Brezilya'lı milli takımda oynamaya layık değil. Oynarsa da şansına olur. Tabi yine de tebrik ederim Bobo'yu. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 06/02/2008 : 17:31:09
|
alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
Helal olsun adama be.. Brezilya A milli takımına girmek kolay mı...
aynen sana katılıyorum... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 07/02/2008 : 15:25:17
|
| Gençleri denemek için İrlanda ile hazırlık maçı yapıldı.Tamamen gençler vardı Brezilya buna rağmen sanki antremana çıktı.Ayrıca Bobo yedeğin yedeği idi oynamadı.Ama bencede TSL'den hiçbir oyuncu hak etmiyor girmeyi. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|