AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Bobo Brezilya Milli Takımı'nda!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 07/02/2008 :  18:11:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Carlos,Alex,Lincoln ? CSKA lı yedek Dudu Caranese bile arada bir milli takıma gidiyor sizce yazdığım oyuncular hak etmiyormu?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 07/02/2008 :  18:28:55  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dudu'nun milli takıma çağırılıyor olması onun ve diğer oyuncuların hakettiğine nereden kanıt olabilir ki? Dudu çağırılıyor diye TSL oyuncuları da haketmek zorunda mı Brezilya Milli Takımı'nda oynamayı. Yalnızca Carlos, belki, oynayabilir. Çünkü sol beke Brezilya Carlos gitti gideli henüz sağlam bir alternatif üretemedi. Alex'le Lincoln'ün pozisyonuna ise sürüyle adam var.. Yine de Dunga'nın garip seçimleri Brezilya'nın tarihteki elit oyuncularını baltalıyor.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 09/02/2008 :  14:42:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
chessmaster tarafından yazılan:

Carlos,Alex,Lincoln ? CSKA lı yedek Dudu Caranese bile arada bir milli takıma gidiyor sizce yazdığım oyuncular hak etmiyormu?

Lincoln ve Alex Kaka o sakatsa Robinho'dan iyi oldukları zaman girerler takıma.Ayrıca mücadele etmekte önemli.Eğer Alex mücadele etseydi şu anda Barcelona'da olabilirdi.Ya da öyle büyük bir kulüpte.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000