AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350

İletim - 16/07/2003 :  23:19:21  Bilgileri Göster  ckose için bir ICQ İletisi Gönder  ckose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Daggerfall'ı çok duydum ama internetten bulamadım indirebileceğim bir site söylerseniz ya da cd'yi satabilirseniz sevinirim.

Cem Köse-Yazar
ckose@oyunsitesi.gen.tr

And we go...Our blooded trace;
The Jester Race
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 16/07/2003 :  23:45:06  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
daggerfall'u oynamadıysan çok şey kaybetmişsin. hemen o kayıbını telafi etmen lazım =)
kazaa'da herşey gibi daggerfall da gayet rahat bulunabilir (zaten 100 küsür mb olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, indirilmesi kolay).

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 17/07/2003 :  00:14:49  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte size küçük bir dünden bugüne frp&rpg oyunları tanıtımı:

Darksun I&II:
İşte gelmiş geçmiş en iyi FRP oyunu olarak gösterebileceğim oyunlar. Özellikle ilk oyun. O zamanlar bir FRP oyunu için devrim sayılabilecek bir oyundu. Günlerce bilgisayarın başında hiç kalkmadan oynardım (o zamanlar ne çok boş vaktimiz vardı ahh ah). Ama dediğim gibi bu oyunlarla benim aramda özel bir bağ olduğu için bu kadar seviyorum, belki siz de çoğunluk gibi sevmeyebilirsiniz.

Daggerfall:
Bilgisayarda FRP oyunlarında en önemli şeyin serbestlik olduğunu kanıtlayan bir başyapıt. Daggerfall size o oyunu yaşıyormuş izlenimini belki de en yakından verecek oyundur. Ama bunun yanında o yaşıyormuş izlenimini vermek için inanılmaz büyük ve içinde rahatça kaybolabileceğiniz haritalara ve zindanlara sahiptir. Bunun yanına bir de oyun tarihinin en bug'lı oyunlarından biri olduğu gerçeği eklenince arada bir çıldırmanıza sebebiyet verebilir. Ama yine de patch'leri yükleyip bug'lardan kurtulup oynanması şart olan bir oyun.

Eye of the Beholder Serisi:
Bu oyunun çok fanatiği vardır. Karakterlerinizin gözünden görerek oynayabileceğiniz çok az frp oyunundan biridir. Ben bu sistemi sevmediğim için bu oyunlara da çok ısınamadım, ama yine de serinin bütün oyunlarını bitirdim =) Güzel oyunlar, özellikle ilk iki oyun çok iyi.

Fallout:
İşte bir başka çok iyi rpg oyunu. Zaten hepiniz biliyorsunuzdur bu oyunu sanırım. Zamanına göre çok iyi grafikleri, harika bir turn base sistemi, çok iyi hikayesi ve ad&d den sıkılanlar için kendine has ve bence çok iyi oturmuş sistemi ile oynanması zorunlu oyunlar arasında =)

Might&Magic Serisi:
Bu seriyi de Eye of the Beholder serisi gibi oyunu karakterlerinizin gözünden görüyorsunuz. Daha önce söylediğim gibi o yüzden bu seriye de çok ısınamadım, ama bu serinin de çoğu oyununu bitirdim. Kendini yenilemeyen bir seri olduğu için git gide fanatiklerini de oyunlarda soğutuyor. Ben en son sekizinci oyunda kaldım, ondan sonra da çıkarmışlardır bir sürü eminim. Ama gene de oynanması, en azından görülmesi gereken seri.

Menzoberranzan:
İşte bu da yukarıda bahsettiğim tarz bir oyun. Ama o tarz oyunlar arasında bence en iyisi. Oyun isminden de anlaşılabileceği gibi Forgotten Realms'da geçiyor. Hatta Drizzt ile bile tanışıyorsunuz.

Icewind Dale Serisi:
Yeni nesil frp oyunlarından. Baldur's Gate'in grup kurup hack n slash tarzı ilerlediğimiz versiyonu. Gerçi bunu ikinci oyunda biraz düzeltmişler ama yine de bence kendinizi hiçbir zaman tam olarak kaptıramıyorsunuz. Adam öldürüp level atlayıp daha güçlü olma isteğinizi bastırabileceğiniz oyun =)

Baldur's Gate Serisi:
Yeni nesil frp oyunları arasında bence en başarılı olanı, hatta kendinizi kaptırabileceğiniz tek oyun. Zaten yeni bir seri olduğu için çoğunuz oynamışsınızdır, o yüzden hakkında yazılacak fazla da bir şey yok. Alıp oynayıp görün =)

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 17/07/2003 :  02:48:59  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Menzoberranza adlı oyunu baya aradım ama bulamadım.Hala arıyorum.
100mb küçükmü yaa?ben 12 mblık dosya indiriom şu an daha %55 1 saati geçti.10 mb desen neyse ama:) indirilmesi baya uzun yaa onu
BU arada listende Arcanum yer almamış?oynamadınmı?

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 17/07/2003 :  12:23:13  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynadım tabi ki ama yazıyı 5 dakika içerisinde yazdığım için bir çok oyunu yazmayı unutmuşum. Arcanum, Planescape Torment, sonra eskilerden Dark Queen of Krynn, Battlespire falan.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000