|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 20/03/2009 : 18:35:19
|
Ortalığı karıştırmadım.Sadece elendikleri için çok mutlu olduğumu söyledim.(Galatasaray elendi diye üzülsemiydim ne yapsaydım yani)Ayrıca bu kadar kolay kurrayı birdaha da çekemezler.Çok fazla kendilerini gazlamışlardı.Aslında başından beri ne olacağı belliydi ama sanki mutlak favori gösterildikleri bir kupadan elenmiş gibi üzüldüler.Şanslarına girmek istemiyorum Sabri geçen maç ipten alan adamdı şutuyla.Acaba oradan Sabri kaç kere kaleyi bulmuş? |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Duality
Üye

Turkey
İleti 13 |
İletim - 20/03/2009 : 19:27:23
|
Hangi takımlısın? |
On the sixth day, God created man in his own image. Now it's up to us to figure it all out. Right, wrong. Good, evil. In each of us is the capacity to decide what drives our actions. So what is it that makes some choose selflessness, the need to devote oneself to something greater, while others know only self-interest? Isolating themselves in a world of their own making? Some seek love, even if unrequited, while others are driven by fear and betrayal. There are those who see their choices as dark proof of God's absence, while others follow a path of noble destiny. But in the end, good, evil, right or wrong, what we choose is never what we really need. For that is the real cosmic joke. The real gift that God has left behind. |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 20/03/2009 : 19:48:53
|
alıntı: ShiLMyrO tarafından yazılan:
Ortalığı karıştırmadım.Sadece elendikleri için çok mutlu olduğumu söyledim.(Galatasaray elendi diye üzülsemiydim ne yapsaydım yani)Ayrıca bu kadar kolay kurrayı birdaha da çekemezler.Çok fazla kendilerini gazlamışlardı.Aslında başından beri ne olacağı belliydi ama sanki mutlak favori gösterildikleri bir kupadan elenmiş gibi üzüldüler.Şanslarına girmek istemiyorum Sabri geçen maç ipten alan adamdı şutuyla.Acaba oradan Sabri kaç kere kaleyi bulmuş?
Söylediğin ilk 2 cümle hariç katılıyorum. Doğru da söylüyorsun. Ama elendiklerine üzülmen bence yanlış. Sonuçta orada ne olursa olsun bir TÜRK futbol takımı ile gevur diye nitelendirdiğimiz Alman takımı maç yapıyordu. Aramızdaki rekabet ne olursa olsun sonuçta bir Türk takımı olması itibariyle sevinmedim elendiklerine.Tabi ki düşünceler farklı olacaktır, tabiki farklı yorumlar getirilecektir ve tabiki tartışılabilinecek bir konudur bu ama benim görüşüm budur arkadaş. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 20/03/2009 : 20:49:00
|
her şeye rağmen tebrikler galatasaray bu da bir başarı ama anlamadığım adamlar nasıl 2-0'dan 2-3 yeniliyor anlamıyorum ya!!![:!(] |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 20/03/2009 : 20:53:06
|
2-0 dan sonra oyuncuların fizik güçleri devreye giriyor maalesef
Farka bakın:
Galatasaray Skibbe döneminde antrenman yapmıyor Hamburg maç öncesi antrenmandan sonra 10 dk buzlu odada oyunculara kondisyon yüklüyor.
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|