|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 20/03/2009 : 22:25:10
|
Nedense bu negatif yorumlar grup maclarından sonra yapılmadı burada ya da Bordo macından sonra. Hamburg ilk macından sonra da. Hamburg'u eleseydik de yapılmayacaktı. Fenerbahce bizden cok inanıyordu oraya gideceğimize bu rahatlamalar ondan aslında. Ağzını açan yoktu GS final oynayamaz diye veya biz görmedik olan varsa. Neyse.. Biz tesadüflerin takımıyız(?) ne de olsa. Sabri hayatında ordan gol atmadı belki ama Hamburg sürekli 2-0 dan mac ceviren bir takım olsa gerek, şansılıyızya.
Macı vermeyebilirdik, ama olmadı. Defansı sorumlu tutamayız, yerinde oynayan adam yoktu nerdeyse. Arda'nın ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu tekrar gördük. Baroş kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor, helal olsun cok iyi futbol oynuyor. De Sanctis gönderilmeli geldiği yere, istikrarsız bi kaleci. Yer tutmasını bilmiyor. |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 21/03/2009 : 00:45:24
|
alıntı: sdal188 tarafından yazılan:
alıntı: ShiLMyrO tarafından yazılan:
Ortalığı karıştırmadım.Sadece elendikleri için çok mutlu olduğumu söyledim.(Galatasaray elendi diye üzülsemiydim ne yapsaydım yani)Ayrıca bu kadar kolay kurrayı birdaha da çekemezler.Çok fazla kendilerini gazlamışlardı.Aslında başından beri ne olacağı belliydi ama sanki mutlak favori gösterildikleri bir kupadan elenmiş gibi üzüldüler.Şanslarına girmek istemiyorum Sabri geçen maç ipten alan adamdı şutuyla.Acaba oradan Sabri kaç kere kaleyi bulmuş?
Söylediğin ilk 2 cümle hariç katılıyorum. Doğru da söylüyorsun. Ama elendiklerine üzülmen bence yanlış. Sonuçta orada ne olursa olsun bir TÜRK futbol takımı ile gevur diye nitelendirdiğimiz Alman takımı maç yapıyordu. Aramızdaki rekabet ne olursa olsun sonuçta bir Türk takımı olması itibariyle sevinmedim elendiklerine.Tabi ki düşünceler farklı olacaktır, tabiki farklı yorumlar getirilecektir ve tabiki tartışılabilinecek bir konudur bu ama benim görüşüm budur arkadaş.
Gevur lafını anlayamadım Türk gayrimüslümlerde oldukça fazla.Bence birdaha düşün lafını.Neyse o senin görüşün birşey diyemem.
@Tony Bilmiyorum sen inanıyor muydun final oynayacağına ama ben ihtimal dahi vermiyordum.Zaten bu turu geçseydiniz Man City ile oynayacaktınız.Her neyse ben sadece Galatasaraylıların kendilerinden geçip daha Uefa çeyrek finaline gelmemişken kupayı almış gibi davranmalarından bıkmıştım.Galatasaray o kupayı zaten alamazdı ha alsaydı hiç gocunmaz alkışlardım da ama alamazdı öyle bir ihtimal yoktu.Oyunuyla belli ediyordu zaten.Bunu herkes biliyordu Galatasaraylılar dahil. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 21/03/2009 : 13:44:44
|
Kewell stoper oynarsa olacağı budur.Bari Barış'ı,Ayhan'ı stoper oynatın. Maçın adamı bence Arda'ydı.Sakat olmasına rağmen güzel oynadı. Lincoln ölü mü diri mi belli değildi. Ayrı bir sorun Bülent Korkmaz.Adam sakatlıktan yeni çıkmış,müthiş maç eksikliği olan Hasan Şaş'ı oynatıyor.Bunun sonucunda Hasan kötü oynadı.
Takım geneline bakılırsa Galatasaray bu skoru bence hakketti.Çünkü 2-0'dan sonra çok rahatladılar.Hamöburg bileğinin gücüyle kazandı. |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 21/03/2009 : 14:02:49
|
alıntı: sdal188 tarafından yazılan:
Ortalığı karıştırmadım.Sadece elendikleri için çok mutlu olduğumu söyledim.(Galatasaray elendi diye üzülsemiydim ne yapsaydım yani)Ayrıca bu kadar kolay kurrayı birdaha da çekemezler.Çok fazla kendilerini gazlamışlardı.Aslında başından beri ne olacağı belliydi ama sanki mutlak favori gösterildikleri bir kupadan elenmiş gibi üzüldüler.Şanslarına girmek istemiyorum Sabri geçen maç ipten alan adamdı şutuyla.Acaba oradan Sabri kaç kere kaleyi bulmuş?
Söylediğin ilk 2 cümle hariç katılıyorum. Doğru da söylüyorsun. Ama elendiklerine üzülmen bence yanlış. Sonuçta orada ne olursa olsun bir TÜRK futbol takımı ile gevur diye nitelendirdiğimiz Alman takımı maç yapıyordu. Aramızdaki rekabet ne olursa olsun sonuçta bir Türk takımı olması itibariyle sevinmedim elendiklerine.Tabi ki düşünceler farklı olacaktır, tabiki farklı yorumlar getirilecektir ve tabiki tartışılabilinecek bir konudur bu ama benim görüşüm budur arkadaş.
Gevur lafını anlayamadım Türk gayrimüslümlerde oldukça fazla.Bence birdaha düşün lafını.Neyse o senin görüşün birşey diyemem.
Vay söylediklerimden bir tek gevur kısmı mı ilgilendirdi seni? İlginç.. Orada Alman halkından bahsetmedim ben Alman takımından bahsettim lakin Hamburg'ta Türk gayrimüslim olan bir oyuncu ben bilmiyorum. İyi niyetimle bunun yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. (bknz.gevur diye nitelendirdiğimiz Alman TAKIMI yazmışım) |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 21/03/2009 : 16:47:09
|
Sen insanları gevur, siyah, beyaz, Alman, Müslüman, Türk diye ayırıyorsun karşı olduğum şey odur benim. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|