valla ben en çok 1-Godfather I;II;III 2-Gladiator 3-The Ring ten etkilenmiştim hele Godfather bir şaheserdi ve en çok beğendiğim çizgi film Buzul Çağı :))))
walla garsons un da dedii gibi bnce; 1-godfather1,2,3 2-fight club 3-lord of the rings1,3 4-carlito's way 5-donnie brasco 6-matrix1,2,3 7-25.hour 8-exorcist 9-scarface 10-good bad and ugly
Pek fazla film izlediğimiz yok açıkçası. Ama biz de bir iki şey karalayalım (sıralama yok):
01 - Rhapsody in August (Ağustos'ta Rapsodi) 02 - Forest Gump 03 - Star Wars serisi 04 - Indiana Jones serisi 05 - Monsters INC. (Sevimli Canavarlar) 06 - Ice Age (Buzul Çağı) 07 - The Lion King (Aslan Kral) (Kimse gülmesin, gerçekten güzel bir filmdir. Hatta zamanında 2-3 kez sinemada izledik :)) 08 - Fight Club (Dövüş Kulübü) 09 - Matrix 10 - Seven 11 - Saving Private Ryan (Er Ryan'ı Kurtarmak) 12 - Braveheart (Cesur Yürek) 13 - Vanilla Sky 14 - Full Metal Jacket 15 - Green Mile (Yeşil Yol) 16 - The Sixth Sense (Altıncı His) 17 - The Nightmare Before Christmas (Noel Gecesi Kabusu) 18 - Gladiator (Gladyatör) 19 - Troy (Truva) 20 - Passion of the Christ (Hz. İsa'nin Çilesi) 21 - Good Will Hunting (Can Dostum) 21 - Pay it Forward (İyilik Yap, İyilik Bul) 22 - Dead Poets Society (Ölü Ozanlar Derneği) 23 - Good Morning Vietnam (Günaydın Vietnam)
İyi ki fazla film izlemiyormuşuz. Yoksa elliyi geçerdi liste :) Ama gerçekten hepsi birbirinden güzel filmler.