Hoşuma gidenler ve tekrar izlemekten sıkılmayacağım filmler;
1-Green Mile 2-Saving Private Ryan 3-BraveHeart 4-The Patroit 5-Good Bad And Ugly(Daha 1 hafta oldu izleyeli ama çok hoşuma gitti.) 6-Matrix(Sadece ilki 2. ve 3.sü hoşuma gitmemişti.)
Aklıma bu kadarı geliyor şimdilik hafızam kötüdür gelirse eklerim altına.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
1- Çanakkale'li olduğum için ve kitabından okuduğum için öncelikle "Truva" 2- FRP'yi başladığı öyküyle bu kadar güzel dünyaya tanıttığı için LOTR serileri 3- İlk izlediğim film olduğu için "Şaşkın".. 4- Kurgusu çok güzel olduğu için "Hesaplaşma" 5- "Halka" 6- Matrix Serisi (Cyber Punk derim başka ne diyeyim!!! ) 7- Geçenler de izledim, frp'ye fazla kaptırıp hayatı bozulan bir çocuğun yaşamını anlatan bir film; yani "Savaşçının Kalbi".. 8- "Hababam Rock" Süper ötesi bir film!!! 9- Jackie Chan'in bütün filmleri 10- Bir türk dram-komedisi olan "Son"...