|
| Yazar |
Konu  |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 18/12/2004 : 10:47:06
|
| İnşallah dilediğiniz olur |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/12/2004 : 01:51:52
|
| bu iş artık çığrından çıktı, 11 yaşımdan beri tribün kovalıyorum, nisanın 30'unda 34 yaşımı bitiriyorum ve böyle bir salaklık görmedim, bizim zamanımızda taraftarı yarı yarıya alırlardıda tek bir olay çıkmazdı, şimdi ne iş millet birkaşık suda birbirimi boğacak, ohaaaaaaaa diyorum, neyi paylaşamıyoruz, sanki yunanla, ingilizle, rusla savaşıyoruz, sadece birkez aynaya baksak olaylar çözülecek ama nerde bizde o cesaret, hep biz haklıyız, hep hakemler haksız, diyecek tek söz var biraz insaf... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/12/2004 : 18:55:05
|
| fenerbahçe ve avrupa???? :D |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 26/03/2005 : 18:48:33
|
Söylemesi bile ne kadar zor değil mi? Fenerbahçe ve Avrupa. Ne kadar alakasız bir şey.Her gittiklerinde rezalet. Ne zaman akıllanacak bu Fener. Dünya karması gibi kadromuz var diyolar Kayseriye 7 atıyolar, fakat Avrupa'da görüyoz hallerini.Önemli olan Avrupa değil mi yaw? |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/03/2005 : 09:15:23
|
| Kim ne dersin Fenerbahçe tarihinde her zaman Türk liginde en pahalı oyuncuları aşan takımdı ama bi işe yaramıyordu orası başka(Ben bir GALATASARAYlıyım)Fenerbahçeden tek galatasarayın gıcıklığı yok kimse fenerbahçeyi sevmiyor.Fenerbahçe ise tek galatasaraya kini var.Dikkat edin BJK-GS maçında kavga çıkar mı çıkar çıkarda aşırı derecede değil ama bir GS-FB veya BJK-FB maçında sokaklara sıçrayan kavga olur.Gerçi FB-GS derbi maçları Dünyanın 3.büyük derbisi fazla lafa gerek yok bu sene ki derbi maçına ise eğer böyle giderse yürek dayanmaz.Fener Avrupada hiç bir şey yapamaz 10 sene sonra da biyle olacak 20 sene sonrada böle olacak isterse Ronaldo,Ronaldinho kimi getirir ise getirsin hiç değişmeyecek... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|