|
| Yazar |
Konu  |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 29/03/2005 : 16:17:00
|
| aynen katılıyorum.. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 29/03/2005 : 16:25:12
|
| inter_23 dediğin doğru ama bütün fenerliler oyle deil mesela ben . ben o kadar koyu fenerli değilim .işte bütün takımlar böyle oynasa bence maçlar daha zevkli olur. çünkü son zamanlarda maçlar oyundan daha çok gurur meselesine dönüştü |
 |
|
|
Maglor
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 28/05/2005 : 01:01:38
|
Bakıyorumda konuyu açan Gs'li yanıtlayanlarda çoğunlukla Gs'li ve Bjk'li :))) Siz Fenerbahçe'nin avrupadaki kötü sonuçlarını düşüneceğinize kendi klüplerinizin liglerindeki hallerine bakın.Fenerbahçe iyiye doğru gidiyo bakın 16. şampiyonluğunu ve Türkiyenin en fazla şampiyon olan takım ünvanınıda geri aldı. Burdaki hiçkimse Fenerbahçe'nin tarihini bilmiyor. Fenerbahçe zamanında nice avrupanın en güçlü takımlarını yenmişti nice zaferler kazanmıştı ama işinize geldiği gibi yazıyorsunuz. Galatasaray uefa kupasını tesadüfen aldı nedenmi çünkü Galatasaray sadece hagi'nin çabalarıyla kupa gördü o gittikten sonra durumu belli.Uefa kupası aldınız tamam BRAVO..E neden birdaha alamıyorsunuz o zaman! ne stadınız var ne paranız bunlar çok önemli. Fenerbahçe'nin başarısı yok değil zamanla iyi olucaktır.Arkadaşlar büyüklük başarıyla olmaz. Zaten Fenerbahçe Avrupanın en büyük 2. klübü hem stadı hemde git gide büyüyen capitaliyle. Sizin için bunlar önemli gözükmeyebilir ama yıkık dökük stadla milyonlarca dolarlık borçla kazanılan zafer sadece tesadüfdür. Maalesef Galatasaray'ın kazandığı uefa kupasıda en büyük örneğidir.Bakın bu seneye şampiyonlar ligine bile katılamadınız gid gide kötüye gidiyo bunu siz görmek istemiyorsunuz ama gerçek bu. Tabiki paraylada herşey bitmiyor ama zamanla herşey yoluna giricek benim bundan hiç şüphem yok. üstelik Fenerbahçe'nin avrupada rezil olduğuna inanmıyorum.Eğer Lyonla deplasmanda berabere kalsaydık şimdi çok değişik konuları konuşuyo olurduk.3.'lük rezillikse Galatasaray'ın şampiyonlar ligine katıldığı ilk seneler ezikliktir o zaman :)) Size neden Türkiye ligindeki takımlarının Fenerbahçeyi sevmediğini söyliym KISKANIYORLAR Fenerbahçe'nin taraftarı tartışmasız 40 milyonun üzerinde böyle oluncada stad full çekiyo parada bol oluyo tabii.Sağolsun başkanımızın emekleri çok büyük o geldiğinden bu yana muhteşem bir stad, sahada izleyeceğimiz starlar eksik olmuyor. Bunu gören diğer takımlarda haliyle kıskanıyorlar.Hatta Fenerbahçe'yi kötülemekten kendi takımlarının ne halde olduğunu unutuyorlar...
Not:Arkadaşlar bırakın bu çamur atmaları! Fenerbahçe Şampiyon oldu alkışlayın diyicem ama siz "hadi be!" diyeceksiniz biliyorum :( Fenerbahçe'nin avrupada aldığı kötü sonuçlarda "Fb rezil etti bizi" demesini biliyorsunuz ama unutmayınki kendi takımlarınız artık küçümsediğiniz Türkiye liginden bile çıkamaz hale geldi..!! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 28/05/2005 : 15:09:29
|
Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarısız oluşunun TEK nedeni(bana göre):
FB'nin bol yıldızlı bir kadrosu var ve birinin kötü oynadığı maçta diğer 2 bilemediniz 3 oyuncu sahneye çıkıyor ve takımına galibiyeti getiriyor.Bazen tüm oyuncular mükemmel oynuyor fark atarak 3 puana ulaşıyorlar.Bazen Alex gibi bir süperstar takımı rezil oynadığında sahneye çıkıp 3 puanı getiriyor.Ama Avrupa'da işler öyle değil işte ... en önemli olan şey takımoyunu, kadro rotasyonu bizim ligin ortalamasının yüksek bir takımla oynadığında FB, zorlanır ve bu doğaldır.İşte o zaman FB Kayseri'ye 7 gol attığı futbolu oynamak zorundadır.Yani bu demek oluyor ki o anda tüm futbolcularının formda olması gerekiyor.Alex'in derbi maçlarında neden ortada gözükmediğini anlamadınız mı ? Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Zaragoza'yı hiçbir zaman "one man show"'la yenemezsiniz de ondan.FB iskelet kadrosunu oluşturmuş durumda, gelecek yıllarda bir Avrupa Kupası kazanmasını her insan gönülden ister. Neden olmasın ?
NOT:BJK'lıyım
inter:
FB'ni GS'den gıcıklığı
?
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 28/05/2005 : 15:54:59
|
| KISKANANLAR ÇATLASIN!!!! |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |