|
Yazar |
Konu  |
gri_kam
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 02/11/2004 : 18:11:32
|
Herkese selamlar,
GORA konusunda şunu söyleyebilirim ki ben bileti ilk satılmaya başladığı gün aldım. Fragmandan anladığım bu film star wars başta olmak üzere kimi holivud yapımlarını tiye alıyor. Sinemada gösterilen fragmanın sonunda cem yılmazın "Holivud sözüm sana" diye başlayan cümlesi de bunu destekliyor.
Yine fragmanlardan anladığım, Cem yılmaz holivud yapımlarının "basit" kalışının yanlarını da sergilemeye çalışıyor.
Tabii GORA'yı ders çıakrtılcak bir film olarak algılamak yanlış olacaktır. Çünkü cem yılmazın kendisi ders vermeye çalışan bir adam değil. Tek yapılması gereken esprileri yanımızdakilere tekrarlamaya çalışmayıp filme konsantre olmak ve durmadan gülmek...
GORA'nın çok fazla reklamının çıkmasından kıllanan arkadaşa da şunu söylemek isterim: Bu filmin reklamını yapmaya ihtiyaç duymuyor Cem yılmaz, çğnkü başkaları (tv'ler vs...) rating yapmak, para kazanmak için GORAnın reklamını kendiliğinden yapıyor. Falanca pazar magazini spotlarla duyuruyor, "GORA'dan sahneler, az sonra!", filancası bağırıyor "Cem yılmaz GORA fikrini Atilla Taş'tan araklamış!". Bunlar filmin kendi reklamları değiller. Ama helal olsun Cem yılmaza, her daim büyük bir konu olmak bir insan için kolay değil... Ben filmin gerçek reklamını arada bir görüyorum tv'de, bunun da nedenini anlamak kolay, daha film gosterime girmeden onlarca milyar TL'yi cebe indirdiler... |
 |
|
CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926 |
İletim - 13/11/2004 : 23:32:49
|
Bravo Cem Yılmaz'a.Filmi bence harika yapmış konuyu güzel harmanlamış.Hiç sıkılmadım.Ayrıca diğer türk filmlerindeki gibi gereksiz bir kısalık yok tatmin edici uzunlukta bir film.Çok güldüm çok eğlendim.Bence tartışmasız en komik türk filmi.Hem efektleri "Dünyayı kurtaran adam"dan bile güzel :p |
 |
|
lion22
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 14/11/2004 : 00:36:41
|
evet umarım dedikleri kadar iyi çıkmıştır hee |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 14/11/2004 : 07:33:20
|
Beyler bu kadar umutlanmayın. G.O.R.A gibi bir film size beklediğinizi vermeye bilir. |
 |
|
Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 16/11/2004 : 11:48:52
|
her dakikasında güldüğünüz bir film değil. ama bence yeteri kadar komik ve kendine bağlıyor. |
Batu Kınıkoğlu www.oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|