AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 cem yılmaz/ GORA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 16/11/2004 :  23:08:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewet Avengera katılıyorum. Şu konuda: her dakkası güldürmüo. zaten öle ossa biraz da kötü olurdu bence.. neyse, filme gitmek benim için biraz işkence oldu gerçi ama tüm işkenceye değdi walla. paso güldürmüo ama güldürdümü de yarıyo ortadan ikiye:) tam cem yılmazdan beklediim gibi bi film olmuş. küfür kat sayısı biraz yüksek ama normal hayatta kullandıımız kadar(bence öle yane. zaten küfür olayı olmasa gerçekçiliği gider filmin). bunun dışında bilgisayarlada çok ii çalışmış, temiz iş çıkarmışlar. gemi we GORA şehrinin dizaynı çok güzel. şehir biraz çizgi havası bıraktı bende ama yinede çok hoş olmuş. en son kenan doğulunun klibini görmüştüm bilgisayarla yapılan.. tabi bol bol kusmuştum. aradaki farkı görünce gerçekten "istenince yapılıo abi" diorum. çok güzel bi film yapmış adam(lar). izlediğim en iyi Türk komedi filmi diyebilirim hiç tereddütsüz. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 18/11/2004 :  18:15:26  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sinemaya önyargısız gittim gorayı izledim eve geldim kibar feyzoyu izledim bana inanınki daha çok zevk aldım.çünkü alışıla gelmiş CEM YILMAZ konuşma tarzındanve hep aynı CEM YILMAZ esprilerinden bıktım.çünkü hatırlarsanız GTA VICE CITY oyununu türkçeleştiren arkadaş güzel bi cümle kullanmış bir bölümün arasında HERKES ''CEM YILMAZ OLMUŞ'' işte filme gidince anladımki herkes cem yılmaz olmuş yani fark yok...unutulmazlar(efsaneler)farklıdır bunu unutmayın.filmi ikinci izleyişinizde biraz daha hayattan kopmadan izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız çünkü gerçek hayatta bu kadar gülmediğimiz şeylerde neredeyse altımıza kaçırıcaz.GORA DA GÜLMEKTEN ÖLEN ARKADAŞLAR sözüm size GERÇEK HAYATTA DA RAHAT OLUN HER DAKKA GÜLECEKSİNİZ...
bilmem anlatabildimmi...

You to work miracles but BE REAL...(!)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/11/2004 :  19:16:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla kesinlikle çok komik bir film... eğer beni güldürsün başka birşey aramam derseniz kesinlikle gidin.
Ama kesin olan birşey var. Oda filmin çok kaba bir üsluba sahip olması ve çok fazla argo içermesi.... Filmin daha ilk dakikadan küfür ile başlaması bana yanlış gibi geldi ama insanların verdiği tepkiyi görünce sorunun bende olduğunu düşünmedim değil. Zamanında Almanların Bild'inde küfrün Türklerin kültürü haline geldiği dair bir yazı çıkmıştı ve bizim millet buna çok alınmıştık. Açıkçası bu filmi izledikten sonra adamların haklı olduğunu düşünmeye başladım....
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 18/11/2004 :  22:33:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
küfür olayına bende çok takıldım...her "Türk komedi" filminde küfrediliyor.belki biraz da doğal davranmaya çalışılıyordur ne bileyim...yani "siz günlük hayatta böyle değil misiniz?" mantığı çok fazla kullanılıyor.insanlar da bunu beğenip "haa bizim kafadan gidelim bi görelim " diyolar.ben filmi izlerken yanımdaki adamın "Cem Yılmaz'ın filmi ne bekliyodun" dediğini duydum.Cem Yılmaz bence sadece sahnede bizden biri yoksa Hülya Avşar dan farkı yok gibi...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/11/2004 :  04:52:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sinenada zorla gülen adamlar vardı. Afedersiniz ama Cem Yılmaz osursa kahkaha atacaklar ki o yapmadı ama başkası yapınca da farklı bir şey olmadı. Ayrıca eşcinsellik çok fazla var, hadi belki bir nebze olur diyeceğim ama bu kadarı da fazla gibi geldi. Film Türk standartlarına göre yüksek kalitede ama elbette Hollywood'a göre düşünürsek TV'de gösterilsin maksatlı bir eğlence filmi de diyebiliriz. Güldürdüğü doğru, ama çok değil. Ayrıca film arasında "acaba gitsem de kalan işlerimi mi bitirsem" diye düşünebilirsiniz lakin bekleyin, filmin ortalarına doğru yaşanan kopmayı ilerleyen dakikalar telafi ediyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000