AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2005 :  16:54:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hanı barbarın gonderdıgı acayıp avantajalrla uyelık verılır yazısını cıkarıp oraya dunku fazla yazılan ılandan bıtane ekleyabılır mıyız?cevap beklıyorum pc nin basindayım.ayrıca barbarın uyelıgını tekrar aktıf hale getırırmısın? aksam gorunce pek sevımıycekte
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/07/2005 :  18:07:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlanı yeni mesaj olarak yazabilirsiniz.

Barbar'ın üyeliğini açamayız. Kurallarımızı ihlal etti ve gerekeni yaptık.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2005 :  18:19:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lutfen yaa bıdaha olmaz ben garantı verıyorum.ya mesj gondermek ısterken pardon cvap yazmak ısterken ole art arda gelmıs.bıdaha olmayacak.benım uyelıgım ustune yamın ederım (baska garantı ne verebılırım kı?).neysa izin için de tesekkurler ii aksamlar.ayrıca son gonderılen mesajın en on sayfada yer alması guzel bır tercıh tbr.
Sayfanın En Üstüne Git

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2005 :  18:22:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[i]artık harbi bir turk serverinde server sahhibiyle ve adminlerle seviyeli bir ilşki dialoğu içinda MU onLine oynamak ister misiniz?size bu fırsatı verdıgım için butun gunahlarım affolacak herhalde.kundum ların hepsi (+1 +2 +3 +4 +5)hepsi satılıyor.her yeni üyeye extra point(basmalık)veeeeeee... her yeni uyeye 2 yüz milyon extra para.bu serverde yanı arkadaslar edınacek oynamanın tadına varacak sınız .ayrıca pek yakında acılacak sıtemız de de sıralamalara gırebılecek ve adil yarısmanın tadına varacaksınız...agılıty harıcınde herseyı 32000 yapanaaaaaaaaaaa gm lik yanı admınlık verilecek.e daha ne olsun?dememı bekliyordunuz değil mi?ama hayır demıcem.daha cook... sey var...en iyisi siz bu serverdan oyuna baslayın.acaayip zevkli bu oyunu acayip bır zevkle Özünlü server'inda oynayın.eh ben bukadar yazdım artık gerısı bunu arkadaslerınıza duyurmakta...e h atabni duyarsanız acc (uyelik) almak için. gunesliler@mynet.com a yazabılırsınız.ve tabıkı daha geniş bilgi için.(posta kutusu hergun 2 kez kontrol edılmektedır)yanı cevabınızı cabuk alırsınz.benden bu kadar sen kimsiniz derlerse ben mucuyuz dersın bye ..........(Ay*Prensi)
Sayfanın En Üstüne Git

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/07/2005 :  07:39:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hemen ustumdekı mesaja cevap vermek amamcım.sen daha yolun basındayken gel bızım server'a.ben admınım Özünlü serverında.hem turkce oynarsın.hızlı level atlamk ıstıyosanda partı yapmalısın.ozellıkle stadium da kasmanı tavsiye ederim.hem bazı avantajlarımız da var yukarıdan okumussundur herhalde.aslında server zor. ama bızım verdıklerımızle neazından bır set duzebılıyor;ve sık bir gorunume kavusabılıyorsun.uyrlık almak ıstersen eger yukarılarda ılan gıbı bıseyım vardı.neyse.yazrsan ben de sana bu gun cevap yazarım hadı bye.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000