Sen prolouge yani oyunun tanıtıldığı bölümü oynuyorsun hala!!! Tekrar single player'a tıkla Imperial Campaign'i seç. Oradan oyuna başla. Senatenin verdiği bazı görevler: Take Sattlement:Belirtilen şehri almanı ister. Blockade Port: Belirtilen limanı bloke etmeni ister. Get Trade Rights: Belirtilen ırk ile ticaret anlaşması yapmanı ister. Optain Surrende: Bunun ne olduğunu ben de bilmiyorum. :) Bilen varsa yazsın. Diğer yanıtlarının cevaplarını da Imperial Campaign'i açınca anlayacağını tahmin ediyorum.
kardeşim bak şimdi elçi ni alıp öbür kalelerin üstüne tıklattığında bir sayfa açılıyor o sayfanın sağında trade righrs diye bir şey var onu tıklayıp onaylıyosun onayladıkyan sonra yukarıda accept yazarsa kabul ediyorlar sonra şehirlerinde ayaklanma çıkmaması için o şehri iyi yönetmen lazım ülkeni yapı bakımından geliştirmen lazım ancak ekonomin öle düzelir birde senatenin verdiği görevleri zamanında yapman lazım yaptıkça gücün artıyor
arkadaşlar birsey sorucam hani komutanı baska bir yere götürüyorsan altta iki isaret oluyor biri adam yapıyor öbürü de kale veya baska birsey yapıyor o nedir yazarmısınız ne ise yarıyor...