AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Chat Odası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

berkay_dogan
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 23/01/2005 :  13:55:21  Bilgileri Göster  berkay_dogan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ha birde ben senatönün verdiği görevlerden birşey anlamıyorum.ne yapıcağım.nereye savaş açacağım bilmiyorum

iki kişinin bildiği sır değildir
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 23/01/2005 :  19:14:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen prolouge yani oyunun tanıtıldığı bölümü oynuyorsun hala!!!
Tekrar single player'a tıkla Imperial Campaign'i seç. Oradan oyuna başla.
Senatenin verdiği bazı görevler:
Take Sattlement:Belirtilen şehri almanı ister.
Blockade Port: Belirtilen limanı bloke etmeni ister.
Get Trade Rights: Belirtilen ırk ile ticaret anlaşması yapmanı ister.
Optain Surrende: Bunun ne olduğunu ben de bilmiyorum. :) Bilen varsa yazsın.
Diğer yanıtlarının cevaplarını da Imperial Campaign'i açınca anlayacağını tahmin ediyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 23/01/2005 :  20:24:30  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende anlamıyorum ne dedigini bana verdigi görevleri.ben boyuuna saldırıyorum ama isyan cıkıyor benim ekonomi sıfır ne yapıcaz anlayamadım..

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 24/01/2005 :  10:55:29  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşim bak şimdi elçi ni alıp öbür kalelerin üstüne tıklattığında bir sayfa açılıyor o sayfanın sağında trade righrs diye bir şey var onu tıklayıp onaylıyosun onayladıkyan sonra yukarıda accept yazarsa kabul ediyorlar sonra şehirlerinde ayaklanma çıkmaması
için o şehri iyi yönetmen lazım ülkeni yapı bakımından geliştirmen lazım ancak ekonomin öle düzelir birde senatenin verdiği görevleri zamanında yapman lazım yaptıkça gücün artıyor
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/01/2005 :  13:06:14  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar birsey sorucam hani komutanı baska bir yere götürüyorsan altta iki isaret oluyor biri adam yapıyor öbürü de kale veya baska birsey yapıyor o nedir yazarmısınız ne ise yarıyor...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000