AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Chat Odası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 25/01/2005 :  10:48:12  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alttaki işaret dışarıdan paralı asker alıyor, yukarıdaki işaret ise geçici kamp gibi bir yerleşme alanı kuruyor.
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 25/01/2005 :  11:26:47  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cok sagol beende tahmin etmistim ama emin olmak gerek birde hangi ulke daha iyi kırmızılarmı,mavilermi,yesillermi hangisi olayım...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/01/2005 :  11:28:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
berkay kardeş eğer ticareti geliştirmezsen ekonomin çöker ondan dolayı ticaret anlaşmaları yapacan benim taktiğim kenidene uzak devletlerle arkadaşlık imzala çok işe yarıyor sonra onların yanındaki devletlere saldırırsan onlar sana yardıma geliyor mısırlılarla.ispanyollarla antlaşmalar imzalamaya bak hele hele mısırlılar manyak ticaret yapıyorlar bunşar sadece tavsiye

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 25/01/2005 :  16:35:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok ticaret yapmadan çok para kazanmak için Brutileri ya da Mısırlıları seç...
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 25/01/2005 :  20:08:21  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cok sagolun bu dediklerinizi yapıcam issallah iyi olur.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000