|
Yazar |
Konu  |
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 25/03/2005 : 14:37:44
|
Evet çok haklısın Avaris , korsan cd kullananlar ona bir kılıf uygurmak için orjinallerin çok pahalı olduğunu öne sürüyor.Evet orjinal cdler çok pahalı ama herkezin dediği gibi oyunbir lükstür.Eğer fiyatını beğenmiyorsan korsanını alacağına hiç alma daha iyi ! Korsan alırsan da makinana zarar veriyorsun , ne gerek var bunları yaşamaya ? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 25/03/2005 : 17:20:40
|
korsanlar karşısında ne kadar wahlansak da, ne kadar orjinal oyunların kalitesini ve sağlamlığını ve ayrıca "helallığını" vurgulasak da bizim ülkemizde korsanı tamamen ortadan kaldırmak bi ihtimal MAALESEF. bir deliği tıkamaya kalksak başka bir delikten çıkıyor. yani bizim gibi inatçı bir ırkın(kızmayın ama öyleyiz) önüne ne koyarsak koyalım yasa veya vaşka türlü her ne olursa yinede engel olamayız. bir kere bizde bazı insanlarda hala haram ve helal kültürü tama olarak yerlşmiş değil maalesef. korsan ise bunun apaçık ispatı. ve bu konuyu daha uzatmaya da gerek yok bence. çünkü halkımızda böyle bir bilinç uyanmadıkça bizim yapbileceğimiz hiç bişey yok....... |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
hami5
Üye

İleti 11 |
İletim - 25/03/2005 : 21:09:19
|
bi ara nfs underground orjinal olarak 20 ytl gibi bir rakama satıldı demekki olabiliyor
|
 |
|
the shadow
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 02/04/2005 : 14:10:48
|
Üç tane cd,ps2 fiyatını dengeliyor. Diğer alanlarda (kaset,cd vb.) korsanı asla tercih etmiyorum ama ps2 de bu mümkün değil,. |
zor diye birşey yoktur imkansız biraz zaman alır... |
 |
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 03/04/2005 : 01:10:07
|
Ben de katılıyorum.Müzik,film gibi şeylerde kesinlikle orjinal alırım ama oyunda bu beni çok kasar.Ama ben de orjinal olanından alacağım ama bildiğimiz orjinal değil!Türkiye'de yetkili firma tarafından çıkarılan orjinaller,4 YTL'den yüzlerce YTL'ye kadar gidebiliyor anca benim alacağım oyunların,Türk Orjinalleri en fazla 25 YTL falandır.Eskiden de Türk Orjinali alırdım ancak bir ara abime aldırmam ve para üstü sende kalsın demem sebebiyle korsana tabiiydim ancak bundan sonra alacağım oyunlarda Türk Orjinallerine devam edeceğim,hak eden kazanacak. |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|