|
| Yazar |
Konu  |
|
infatex
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/09/2005 : 20:52:06
|
SİZCE12 DEV ADAM NASIL PERFORMANS ÇIKARDI |
|
|
MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 15/09/2005 : 23:18:41
|
| yaw bence yarın başlıcak avrupa şampiyonasına hazır bir milli takım var. efes cuptaki ve sonraki hazırlk maçlarının (fransa hariç) genel görüntüsü hem hücumda hem savunmada oldukça etkili ve her mevkide çok alternatifli göze hoş gelen basket oynayan bir takım. ve bunda hem nba oyuncularımız hido & memonun daha olgunlaşıp eksiklerini gidermesi en önemli sebep ama bence asıl önemli sebep kerem tunçerinin oyunundaki müthiş ilerleme. hem müthiş savunma yapıp, hem gerektiğinde tempoyu arttırıp arkadaşlarına çok müsait pozisyon hazırlayabilen, hem de eskiden eleştirildiği skor üretme konusunda gelişmiş olması beni çok mutlu etti! bence kerem önderliğinde şampiyonadan madalyayla döneriz |
güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz! |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 16/09/2005 : 16:34:38
|
| Bence performansı bayağı iyiydi. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 16/09/2005 : 19:14:16
|
| Şampiyon olurmuyuz bilmiyom ama madalya alabilcek güçteyiz. Hatta maça iyi konsantre olursak şampiyon olmamamız için bir naden göremiyorum |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 17/09/2005 : 12:53:23
|
| litvanya maçı nı yenildik ama son periyot baya iyi oynadık geri kalan maçları böyle oynarsak derece alırız |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/09/2005 : 13:13:27
|
Litvanya maçını resmen elleri ile verdiler, neden öyle oldu anlamadım, savunma ve hücum anlayışlarını yitirmişlerdi. 3 kişinin arasından rebound aldı adamlar, top kayıpları, gereksiz 3 sayı denemeleri, vs.vs.vs. Yine de bu gerçek güçleri değil çok daha iyi olduklarını onlarca kez gösterdiler, bugün de inşallah tekrar göstericekler, hep destek tam destek! . |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|