AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 12 DEV ADAM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 17/09/2005 :  15:39:20  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, bu milli takım şampiyon bile olabilir ama 2 NBA patentli oyuncumuz(Memo, Hedo)oynamasa daha iyi olur diyte düşünüyorum.Fakat dünkü litvanya ezimetinin en büyük sorumlusu koç Tanjevic'tir farkettiyseniz hem 1.yarı hem de comeback yapabileceğimiz bir 2.yarıda bile "1" hücum setimiz yoktu tek planladığımız İNDİREBİLİRSEK pota altından low-post hareketiyle bakset bulma veya hücum süresinin bitmesine 20 saniye kala el üstünden üçlükler atmak oldu.Maçta farkettim ki, artık bizde Rusya ve önceden olduğu gibi İspanya'nın yaptığını artık maçın başında da uygulamalıyız(1-2-2 pres tam saha)böylece çok top kazanıp sayılar bulabiliriz ki faul yapsak bile rotasyonumuz çok geniş bu sorun çıkarmaz ekstra sayılar ve fauller de cabası.Ender Arslan oyun zekasını biraz daha geliştirirse komple bir guard olabilir.Ama artık koçumuzun Cenk'e de süre vermeyi aklından geçirmesi lazım çünkü bir Ender(Kerem)-Cenk-Mirsad(Hedo)-Kerem Gönlüm-Ermal beşi rakibe bir periyod boyunca sayı bile attırmayabilir.Evet Mirsad'ın 3 numara olması biraz garip olur diyeceksiniz ama dün maçın 3.periyodun sonu da olmak üzere 4.periyodun neredeyse tamamında 3 uzunla oynadık ve iyi bir sonuç aldık.

Eğer Hedo fark 7 sayıya inmişken "biraz da comeback de benim de tadım tuzum olsun diye hücum süresinin bitmesine 15 saniye kala içeri dalıp saçmasapan ters turnikeler atmasaydı durum çok farklı olacaktı ...

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 17/09/2005 :  17:30:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1-2-2 tam saha pres arka tarafa atılan paslarda anında geçilebilir ve hızlı hücüm yersin...Nba maçlarında bunu onlarda kez gördük...Eğer karşınızda sizden atlet bir takım varsa tam saha yapmak aptallık olur...
Sayfanın En Üstüne Git

MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 17/09/2005 :  17:35:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya dünkü maç inşallah ders olmuştur ve bulgaristan hırvatistanı yeneriz. milli takımın dün 4. periyottaki oyunu çok iyiydi ama bence milli takımımızın sorunu genelde çok süre bulup çok skor üretmeye alışmış oyuncuların aynı takımda olması. hepsi de kendi takımlarındaki gibi oynamak istiyor gibi geldi bana. ama ben hesapladım eğer bütün milli takım geçen sezonki kadar sayı atarsa maç başına 140 sayı gibi bişey oluo ki bu skoru üretmek pek olanaklı gözükmüyor değil mi?! üstelik bunlar genelde 25 dk üzeri bir sürede üretilmiş skorlar. çözüm ya daha mütevazı bir takım kurmak yada kağıt üstünde müthiş olan bu takıma milli takımda işlerin farklı olduğunu anlatmak!!

güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 20/09/2005 :  20:43:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun Almanya`ya yenilip Avrupa şampiyonasına veda ettik...Nowitzki yi durduramadık 66 sayının 33 sayısını o attı zaten...Sağlık olsun
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/09/2005 :  17:55:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bişiy söylemek isterim.Bizim iki tane NBA oyuncumuz var.Yani artık onlara avrupa maçlarında başka gözle bakılıyor takımın yıldızları.Hido ile Memo.İkisi de Almanya maçında kötüydü ben Nowitzki'yi gördüm dedim ki ben Nowitzki'nin NBA'de oynadığını bilmesem onun ilk kez izlemişim olsam bile bu adam NBA de oynuyordur mutlaka derim.Ama hido ile memo öyle miydi?Sadece o maçta değil tüm turnuva boyunca gerçek bir NBA oyuncusu gibi oynayamdılar.Bari o an kötü oynuyorsun gününde değilsin uzaktan zorlama atışlar yapma Hidayet!!!Yani NBA oynayan bir oyuncu bunu düşünebilmeli bari aynısı Mehmet için de geçerli!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000