|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/01/2006 : 03:36:27
|
Mesajda geçen kelimeler arasında şive ile alakalı bir şey göremedim ben. Gözümden kaçmış olabilir tabii; örnek verirsen sevinirim.
Herkes "gavurca" isimlerle katılmıyor foruma. Ki katılmasında da sakınca yok. Bunlar Türkçeyi katleden etmenler değil. Zaten burası sınırlı bir kesime hitap ediyor. Sokaktaki adam nicklerimizden (nick de İngilizce mesela; ama buna uygun güzel bir kelime bulamadım henüz) etkilenmiyor. Foruma katılanlardan da etkilenen çıkacağına ihtimal vermiyorum. Ancak televizyon kanallarında haberler yerine news, reklamlar yerine advertisement, yasal yerine legal vs. deniliyorsa, orada dur demek gerekiyor.
Muhalefet güzeldir; ama gereksiz yere muhalefet olanlar yapmacık gelir insanlara. En azından ben bu şekilde düşünüyorum böyle kişiler için. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 11/01/2006 : 12:23:48
|
alıntı: tarafından yazılan:
Seda Sayan ve Nihat Doğan aşk mı yaşıyormuş??? İnanmam valla! Nihat Doğan kimdi bu arada? :P Televizyon izlememek insanı böyle cahil yapıyor işte... :)
Nihat Doğan'ın kim olduğunu bilmemen cahillik değil ki :D. Gurur duyman lazım böyle saçmasapan magazin programlarını izlemek yerine başka şeylerle uğraştığın için. Şahsen ben dün akşam bir kanalın bayram programında ilk defa gördüm. Aslında TV izlerim ama sadece NBA TV izlediğimden galiba... |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/01/2006 : 15:48:11
|
Orada ufak, ince bir çizgi vardı. Sen çizginin yanlış tarafında kalmışsın :) Aynı dili konuşuyoruz yoksa :) He, ayrıca yazık ki N. Doğan denen elemanı ben de dün gördüm. Memleketimin gereksiz insanlarından gibi geldi bana... Neyse, bu gidişle paparazzi muhabbetine dönecek bu muhabbet, keselim artık :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 11/01/2006 : 16:16:31
|
o ince çizgiyi anladım ama anlamayanlar için söyledim...:D açıkladım yani biraz |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/01/2006 : 17:49:55
|
Herkes "gavurca" isimlerle katılmıyor foruma. Ki katılmasında da sakınca yok. Bunlar Türkçeyi katleden etmenler değil. Zaten burası sınırlı bir kesime hitap ediyor. Sokaktaki adam nicklerimizden (nick de İngilizce mesela; ama buna uygun güzel bir kelime bulamadım henüz) etkilenmiyor.
mesela nick yerine lakap, mahlas ya da takma isim gibi sözcükler kullanılabilir.gerçi "lakap"da arapça :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|